GNTM

Με τον Εμμάνουελ Ελόζιεουα να έχει αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, η νέα μέρα στο GNTM 3 βρίσκει τα μέλη της ομάδας των «campaign», μουδιασμένα και σκεπτικά. Κανείς πλέον δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής για το αποτέλεσμα, καθώς τα επίπεδα του ανταγωνισμού ανεβαίνουν.

Το κλίμα αλλάζει με την… έφοδο του δημοσιογράφου Γιώργου Κρικοριάν από την εκπομπή «Στη φωλιά των Kου Kου», που επισκέπτεται τα παιδιά για μία διασκεδαστική δοκιμασία. Με τη σκέψη πως πολλά μοντέλα ακολουθούν καριέρα στην τηλεόραση, ο Γιώργος αναθέτει στα παιδιά να γίνουν ρεπόρτερς για μία μέρα, καλύπτοντας θέματα, που αφορούν στα άδυτα του σπιτιού του GNTM 3. Κάποιοι παίρνουν τη διαδικασία στην πλάκα και άλλοι αποδεικνύονται εξαιρετικοί στο νέο τους ρόλο. Όλοι όμως μοιάζουν να χαίρονται αυτή την ανάπαυλα ανάμεσα στις απαιτητικές δοκιμασίες του διαγωνισμού.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, που ακολουθεί, τα μοντέλα καλούνται να ποζάρουν με δυναμισμό ως έκπτωτοι εναερίτες στο φακό του Freddie F. Φορώντας δημιουργίες της Ορσαλίας Παρθένη και αλεξίπτωτα, οι 11 υποψήφιοι αναμετρώνται με το στοιχείο του αέρα και προσπαθούν να αποδώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, παρά τις δυσκολίες του σετ. Η ανατροπή του Ανδρέα Αθανασόπουλου στα μειονεκτήματα, η κατεύθυνση του ανέμου αλλά και η φυσική κατάσταση, που απαιτείται, δημιουργούν ένταση. Το επιθυμητό κλικ φαντάζει δύσκολη υπόθεση, όμως το μοντέλο, που καταφέρνει να συνεργαστεί καλύτερα με τον φωτογράφο, κερδίζει επί τόπου μια μοναδική εμπειρία sky-diving.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την έκβαση του πλατό, όπου οι 4 κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, υποδέχονται τα μοντέλα για την τελική ετυμηγορία. Η κριτική είναι για μία ακόμα φορά ανατρεπτική, προκαλεί αντιδράσεις και οδηγεί σε ένα αποτέλεσμα – έκπληξη: τόσο για το ποιος παίρνει τη δουλειά όσο και για το ποιον… παίρνει ο άνεμος μακριά από το GNTM 3.