GNTM

Με την αποχώρηση της Παρασκευής Κερασιώτη, τα δύο στρατόπεδα, που υπάρχουν στο σπίτι του GNTM 3, φαίνονται ακόμα πιο δεμένα και τα στοιχήματα για τα μειονεκτήματα στις επόμενες δοκιμασίες, μονοπωλούν τις συζητήσεις.

Η στρατηγική μπαίνει για λίγο στην άκρη όταν η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας, επισκέπτονται τα παιδιά για ένα μοναδικό μάθημα πασαρέλας. Ασκήσεις χαλάρωσης, χιλιόμετρα περπατήματος, προσωπικά μυστικά και εμπειρίες από τους τοπ του είδους, δίνουν στους υποψήφιους μια ευκαιρία εντατικής προπόνησης για το πώς να ξεκλειδώσουν την ταυτότητα τους ως show models.

Στο GNTM 3 τίποτα δεν είναι τυχαίο και κάθε μάθημα λειτουργεί ως προετοιμασία για την επόμενη πρόκληση του διαγωνισμού. Αυτή τη φορά, τα 12 μοντέλα θα λάβουν μέρος σε ένα εντυπωσιακό σόου μόδας με άρωμα Woodstock αλλά και Μιλάνο.

Οι διαγωνιζόμενοι χωρίζονται σε 2 ομάδες και συμμετέχουν σε μία “μάχη” πασαρέλας με αρχηγούς τις art directors του Project Soma, Μαίρη Συνατσάκη και Αθηνά Οικονομάκου. Ο Αιμιλιάνο Μάρκου, για μία ακόμα φορά, δίνει το στίγμα της στρατηγικής του, χωρίζοντας τις ομάδες αλλά και αφαιρώντας κλικ από την τελική πόζα 2 συμπαικτών του.

Fitting, προετοιμασία, φώτα και μουσική επιστρατεύονται για να ζωντανέψουν το όραμα των δύο καλεσμένων στα μάτια των 4 κριτών. (GNTM) Τα μοντέλα πρέπει να δώσουν πολλή προσοχή στην επίδοσή τους στο catwalk, καθώς αυτός που θα ξεχωρίσει από την καλύτερη ομάδα, θα λάβει τη σημαντικότερη, μέχρι στιγμής, επιβράβευση!

Η τελευταία πόζα απαθανατίζεται στο φακό του Άγγελου Ποταμιάνου και φτάνει στο πλατό για την τελική ετυμηγορία. Ο ενθουσιασμός της πρώτης πασαρέλας εναλλάσσεται με την ένταση στην κριτική. Οι διαφωνίες και οι εκπλήξεις δε λείπουν, με τις τελευταίες θέσεις να καταλαμβάνουν παιδιά, που ξεπερνούν τις προβλέψεις.

Ποιος θα αποχωρήσει από το GNTM 3 και πώς θα διαχειριστεί η τελική 11άδα τις νέες ισορροπίες που θα διαμορφωθούν;