GNTM

Μετά τις πολύωρες auditions και το εντυπωσιακό ID Catwalk, οι 40 υποψήφιοι του GNTM 3 που ξεχώρισαν, δοκιμάζονται στη 2η φάση του bootcamp, που δεν είναι άλλη από μια επαγγελματική φωτογράφιση.

Αγόρια και κορίτσια φορούν λευκά μαγιό και καλούνται να δείξουν την αισθησιακή τους πλευρά στην πισίνα, ποζάροντας για τον διακεκριμένο φωτογράφο Πάνο Γιαννακόπουλο.

Για πρώτη φορά οι υποψήφιοι έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα επί το έργον και να συνειδητοποιήσουν ότι οι απαιτήσεις είναι υψηλές.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος ένας υποψήφιος θα κερδίσει το πολυπόθητο Golden Pass και θα περάσει απευθείας στο σπίτι του GNTM3. Οι υπόλοιποι 39 υποψήφιοι, θα ριχτούν στη «μάχη» του Bootcamp και θα διεκδικήσουν τα 19 εισιτήρια που απομένουν για το μεγάλο όνειρο της συμμετοχής στην τελική 20άδα του διαγωνισμού.

Βουτιές, σέξι πόζες και λάγνο βλέμμα επιστρατεύονται για να αιχμαλωτίσουν τον φακό, σε ένα σετ με ανατροπές, που δεν το σταματά ούτε η καλοκαιρινή μπόρα.

Στο ατμοσφαιρικό Green Mile, που ακολουθεί, η αγωνία κορυφώνεται, με τις εκπλήξεις και τα συναισθήματα να εναλλάσσονται κάθε λεπτό.

Ποιοι και ποιες θα καταφέρουν να κερδίσουν την πολυπόθητη θέση στην κορυφαία 20άδα του GNTM3;