GNTM

Το Greece’s Next Top Model GNTM, o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επέστρεψε δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς σε όλα τα επίπεδα!

Η πρεμιέρα του GNTM 5 (Δευτέρα 19/9) τα είχε όλα! Χιούμορ, συγκίνηση, παραγωγικές διαφωνίες, πολλά συναισθήματα, πολλά όνειρα, πολλά θέλω, πολλές πόζες, πολλά ναι, πολλά όχι!

Οι τέσσερις λαμπεροί κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου, Σοφία Χατζηπαντελή, Γιώργος Καράβας, υποδέχτηκαν τις ενθουσιώδεις υποψήφιες και κάποιες τους εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους, άλλες με τις ιστορίες ζωής, που εμπνέουν! Όσες τελικά κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο «ναι», συνεχίζουν στην επόμενη φάση των bootcamp.

Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στις 21:00 οι κριτές θα αξιολογήσουν τις επόμενες διαγωνιζόμενες στη φάση των audition, με πολλές εκπλήξεις και απρόοπτα!

Το social media κοινό του GNTM 5 γιόρτασε και «αποθέωσε» την πρεμιέρ του αγαπημένου show, παρακολουθώντας ταυτόχρονα τον τηλεοπτικό αέρα και την οθόνη του κινητού, για το περιεχόμενο του επεισοδίου με videos & φωτογραφίες αλλά και αποκλειστικό περιεχόμενο μέσα από το πλατό και από τα backstage!

Οι αναρτήσεις εμφανίστηκαν σχεδόν 2 εκατομμύρια φορές (!) με το κοινό να διαδρά, περισσότερες από 150.000 φορές!

Το κοινό του twitter ανυπομονούσε να σχολιάσει την πρεμιέρα και το hashtag #GNTMgr έγινε #1 Trending στα 5 λεπτά προβολής και παρέμεινε πρώτο μέχρι και την επόμενη ημέρα, με 20.000 tweets!

Για ακόμα μια σεζόν τα μοναδικά GIFS τράβηξαν το ενδιαφέρον των χρηστών, αφού κυκλοφόρησαν ευρέως στις συζητήσεις για το GNTM 5!

Τσέκαρε κι αυτό:

Μαρίτα Καθιζιώτη: Το plus size model που μάγεψε