GNTM

Ο 3ος κύκλος του “GNTM”, του μεγαλύτερου διαγωνισμού μόδας, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για 2 σεζόν, επιστρέφει στο Star για να αλλάξει τα δεδομένα!

Boys & Girls!

Είναι γεγονός! Αγόρια και κορίτσια αγωνίζονται επί ίσοις όροις, για τον τίτλο του GNTM 3!

Τα αγόρια έρχονται αυτή τη σεζόν στο GNTM 3, αποφασισμένα να αποδείξουν πως η μόδα και η ομορφιά δεν αποτελούν γυναικείο προνόμιο. Θα διεκδικήσουν δυναμικά τη θέση τους στο χώρο του ελληνικού μόντελινγκ. Τα κορίτσια από την άλλη, θέλουν να επιβεβαιώσουν ότι ήταν -και παραμένουν- οι βασίλισσες της μόδας.

Η κυριαρχία των κοριτσιών στα catwalks αμφισβητείται ισχυρά από τα αγόρια. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να υπερισχύσουν στα πιο απαιτητικά fashion concepts και να κατακτήσουν τον τίτλο του GNTM 3;

Η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης, υποδέχονται στην τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί, που με τα καυστικά αλλά εύστοχα σχόλιά της, θα δώσει το δικό της στίγμα, στην πιο απαιτητική σεζόν του διαγωνισμού. Στόχος, η αναζήτηση του απόλυτου GNTM, που θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται, στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Αρκούν ένα όμορφο πρόσωπο και ένα καλλίγραμμο σώμα για να οδηγήσουν στην κορυφή; Η λαμπερή προσωπικότητα, η αυτοπεποίθηση, η πειθαρχία, η σοβαρότητα, η αφοσίωση, η συνέπεια, είναι τα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά.

Οι υποψήφιες και οι υποψήφιοι του GNTM 3, θα αξιολογηθούν από τους 4 κορυφαίους Έλληνες ειδικούς της μόδας, μέσα από διαδικασίες σκληρής εκπαίδευσης, και σε ρεαλιστικές συνθήκες δουλειάς, ενώ θα κληθούν να διαχειριστούν την αθέατη, δύσκολη πραγματικότητα του modelling.

Πόσο επαγγελματίες θα φανούν, κάνοντας φωτογραφίσεις μόδας και διαφημιστικά σποτ, πώς θα αντιμετωπίσουν τα φλας της δημοσιότητας; Κάθε εβδομάδα θα καλούνται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να έχουν την τέλεια φωτογραφία, εφαρμόζοντας πιστά και αδιαμαρτύρητα τις οδηγίες των φωτογράφων υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Σε κάθε βήμα, θα βρίσκεται κοντά τους, μια ομάδα από Έλληνες ειδικούς του χώρου, που θα παρακολουθεί και θα κρίνει την απόδοση τους.

Εκτός όμως από τους τέσσερις κριτές, κομβικό ρόλο στη διαδικασία του διαγωνισμού έχει ο «Μέντορας» των διαγωνιζόμενων στο GNTM 3.

Ο Γιώργος Καράβας θα είναι ο Μέντορας του GNTM 3. Ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες στο χώρο του μόντελινγκ. Με μεγάλη καριέρα εντός και εκτός συνόρων, πρωταγωνιστής σε παγκόσμιες καμπάνιες σημαντικών πολυεθνικών εταιριών, αλλά και πατέρας δύο παιδιών. Η μεσογειακή ομορφιά, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ο δυναμικός χαρακτήρας του, τον έχουν καθιερώσει εδώ και 17 χρόνια ως μοντέλο σε

διεθνές επίπεδο, με τις προτάσεις από μεγάλα πρακτορεία του εξωτερικού να διαδέχονται η μία την άλλη.

Έχει ποζάρει για τα σημαντικότερα περιοδικά μόδας, έχει γίνει το «πρόσωπο» σε παγκόσμιες καμπάνιες και έχει περπατήσει σε διεθνείς πασαρέλες κορυφαίων οίκων και σχεδιαστών όπως οι: Jean Paul Gaultier, Giorgio Armani, Gianfranco Ferrè, Cerruti, Vivienne Westwood, Εtro και Tom Ford. Κορωνίδα του σπουδαίου βιογραφικού του, αποτελεί σίγουρα η συνεργασία του με τον οίκο Hermès, ο οποίος επανειλημμένα τον έχει επιλέξει ως πρωταγωνιστή του.

Με την εμπειρία και τις γνώσεις του, έρχεται στο GNTM 3 να βοηθήσει τα νέα μοντέλα του διαγωνισμού να φτάσουν στην κορυφή. Ως coach, σίγουρα ξέρει πώς να προετοιμάσει και να εμπνεύσει τα αγόρια και τα κορίτσια, που έχουν το πείσμα και τη θέληση να διεκδικήσουν τη νίκη στο πιο απαιτητικό Greece’s Next Top Model, που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών, και πάντα σε συνεργασία με τους κριτές, αλλά και τους εκάστοτε συντελεστές της δοκιμασίας (φωτογράφους, στυλίστες, πελάτες διαφημιστικών εταιρειών κλπ.), ο Γιώργος Καράβας θα είναι εκεί για να εμψυχώνει, να συμβουλεύει και να κατευθύνει τους υποψήφιους και τις υποψήφιες του GNTM 3, ώστε να υπάρχει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Όπως πάντα, ενεργό ρόλο στις δοκιμασίες θα έχει και η creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία εγγυάται το άρτιο αποτέλεσμα.

Στο τέλος όμως, ένας είναι ο απόλυτος στόχος και όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα κάνουν τα πάντα για να τον πετύχουν: η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model 3, που συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Και το φετινό ερώτημα είναι: “Is it a boy or a girl?”