GOFAS Jewelry

Σήμερα, η GOFAS Jewelry, βαθιά συνδεδεμένη με την κομψότητα, την αίγλη και την πολυτέλεια των ρολογιών ή των κοσμημάτων που παρουσιάζει, έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα κοσμηματοπωλείων, δημιουργώντας έξι Multi-Brand Boutiques σε όλη την Ελλάδα, στα εξής σημεία πώλησης:

Στην Αθήνα, Σταδίου 3, στο Σύνταγμα, με την πρώτη Multi-brand GOFAS Jewelry Boutique.
Στη Μύκονο, το νησί των ανέμων, στην οδό Ματογιάννη 43.
Στη Θεσσαλονίκη με μια επιβλητική boutique, στην πλατεία Αριστοτέλους 9.
Στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, με ένα σύγχρονo εντυπωσιακό κατάστημα.
Και πρόσφατα άλλες δύο GOFAS Jewelry Boutiques: στο ειδυλλιακό SANI RESORT στη Χαλκιδική και στο μαγευτικό νησί της Σαντορίνης, στα Φηρά.

Διάσημοι σχεδιαστές ξένων κοσμημάτων και οι μεγάλοι κατασκευαστές ρολογιών εμπιστεύονται την οικογένεια GOFAS, παρουσιάζοντας τις δημιουργίες τους.

Στην ελληνική αγορά, η GOFAS Jewerly «φιλοξενεί» τις περισσότερες από τις 20 κορυφαίες μάρκες της ελβετικής ωρολογοποιίας, όπως Rolex, Hublot, Omega, Panerai, Piaget, Tag Heuer, Zenith, Baume & Mercier, Breitling, Tudor, Longines, Hamilton, Tissot, και πλήθος άλλων κορυφαίων ελβετικών brands.

Ταυτόχρονα, στις προθήκες των καταστημάτων φιλοξενούνται οι κορυφαίες μάρκες κοσμημάτων, όπως μεταξύ άλλων οι: Messika Paris, Fred, Pomellato, Chantecler, Minas, Brumani, Marco Bicego & Salvini.
Η παράδοση, η εμπειρία, η γοητεία και τα πανέμορφα σχέδια συνθέτουν μια υπέροχη εικόνα για όσους επισκέπτονται τα καταστήματα της GOFAS Jewelry, απολαμβάνοντας ένα μοναδικό ταξίδι υψηλής αισθητικής και πολυτέλειας!

Ταυτόχρονα, οι ισχυροί εμπορικοί δεσμοί με την κορυφαία ελβετική μπράντα ωρολογοποιίας HUBLOT δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για τη γέννηση της πρώτης Mono-brand HUBLOT Boutique στην Ελλάδα, στο κέντρο της Αθήνας Σταδίου 3, με τη φροντίδα και την επιμέλεια της GOFAS Jewelry.

www.gofas.gr

HUBLOT BOUTIQUE, Αθήνα, Σύνταγμα, Σταδίου 3.