Γωγώ Τσάμπα

Η Γωγώ Τσαμπά είναι μια νέα γυναίκα που λατρεύει την παράδοση, έχει μεγαλώσει στην επαρχία και καταφέρνει να ξεσηκώνει τον κόσμο με τα τραγούδια της! Έχει δεχτεί έντονη κριτική για την εμφάνιση της (και δεν καταλαβαίνουμε γιατί), έχει συμμετάσχει σε πολλά προγράμματα και είναι μια ωραία τύπισσα βρε παιδί μου!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η τραγουδίστρια η οποία έχει καταφέρει να αλλάξει τελείως την εμφάνιση της, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν”, έδωσε στους τηλεθεατές ένα πολύ όροφο μήνυμα το οποίο αξίζει όλοι να ακούσουν.

Καθώς μιλούσε με τους παρουσιαστές, Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά, αναφέρθηκε σε μια άλλη συνέντευξη που είχε κάνει όπου μιλούσε για τον σεξουαλικό προσανατολισμό και θέλησε να “μιλήσει” σε όλους όσους δεν αποδέχονται τη διαφορετικότητα των ανθρώπων.

“Δεχθείτε τα παιδιά σας έτσι όπως είναι, αγκαλιάστε τα. Ίσα ίσα που τα παιδιά αυτά θέλουν πιο πολύ αγάπη. Δεν είναι κακό. Μου λένε, “βγηκες και έδωσες αυτή τη συνέντευξη, πως το τόλμησες”. Παιδιά, αν δεν το τολμήσει ο ένας και δεν το τολμήσει ο άλλος, δεν γίνεται να καθόμαστε και να κοιμόμαστε όρθιοι. Καλό είναι σε αυτούς τους ανθρώπους να μιλάμε ώστε να μπορέσουν, όχι να αλλάξουν, να αρχίσουν να δέχονται τα παιδάκια τους. Γιατί είναι οι ψυχές τους και πρέπει να το καταλάβουν”, είπε η Γωγώ Τσαμπά.

Μάλιστα, δήλωσε πως ο καθένας κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του και πως είμαστε όλοι άνθρωποι στην καθημερινότητα μας! Και μας άρεσε πολύ!

Τσέκαρε και αυτά: