Massage Golden Swan

Το Σάββατο το αφιερώσαμε στο citynow στο να γίνουμε ξανά άνθρωποι, να χαλαρώσουμε, να ισιώσουμε και να απολαύσουμε πράγματα που μέσα στην τρέλα της καθημερινότητας είναι αδύνατον.

Αποφασίσαμε λοιπόν να επισκεφτούμε το Κέντρο χαλαρωτικού και θεραπευτικού μασάζ το Golden Swan στο Νέο Ηράκλειο. Άμαθος γαρ στο να προσφέρω τέτοιες υπηρεσίες στον εαυτό μου πήγα, αγχωμένος και ελαφρώς ντροπιάρης.

Μπαίνοντας στο χώρο με υποδέχθηκε η Κωνσταντίνα που ήταν τελικά εκείνη που θα μου κάνει το μασάζ. Χαμόγελο, απλότητα και σωστή προσέγγιση στον άμαθο, με έκανε να χαλαρώσω αμέσως. Ο κατάλογος βέβαια για το είδος του μασάζ τεράστιος και δεν ήξερα ποιο να διαλέξω!

Να κάνω μασάζ προσώπου; Πλάτης; Μυοχαλαρωτικό; Κυτταρίτιδας (δεν έχω); αδυνατιστικό, θεραπευτικό; Πολλές επιλογές. Οπότε άφησα την ειδικό να διαλέξει για μένα, εξηγώντας ποιες περιοχές του σώματός μου αντιμετωπίζουν πρόβλημα, όπως ο αυχένας για παράδειγμα.

Το δωμάτιο αμέσως σε χαλάρωνε. Ο φωτισμός τόσο όσο πρέπει. Οι μυρωδιές απαλές σαν χάδι και η Κωνσταντίνα άρχισε το θεάρεστο έργο της. Από το πρώτο άγγιγμα κατάλαβα ότι εδώ κάτι καλό συμβαίνει. Η ειδικός κατάλαβε αμέσως που είναι το πρόβλημα στο σώμα μου και επικεντρώθηκε εκεί.

Μοναδική αίσθηση να νιώθεις ότι έχεις έναν αυχένα και μία πλάτη μαγκωμένη από το στρες και δύο χέρια να ξεμπλοκάρουν αμέσως αυτή την εγκλωβισμένη ένταση. Στο τέλος της συνεδρίας η Κωνσταντίνα δεν με άφησε έτσι, αλλά μου έδωσε χρήσιμες οδηγίες για το τι να κάνω μετά το μασάζ και γενικά πως να αντιμετωπίσω το πρόβλημα στον αυχένα και την πλάτη.

Έφυγα από το Golden Swan αναζωογονημένος και νιώθοντας δέκα κιλά λιγότερος (δυστυχώς ήταν μόνο αίσθηση). Και η εμπειρία αυτή μου έδειξε πως το μασάζ είναι ένα αναγκαίο αγαθό που πρέπει να βάλω στη ζωή μου ειδικά όταν υπάρχει ένας χώρος σαν το Golden Swan με απίστευτα προσιτές τιμές και επαγγελματίες όπως η Κωνσταντίνα!

Δοκιμάστε και εσείς αυτή την εμπειρία στο Golden Swan στο Ηράκλειο και θα με θυμηθείτε!

Το Golden Swan βρίσκεται στο Νέο Ηράκλειο στην οδό Αγ. Θηρεσίας 1 και Λεωφόρο Ηρακλείου.
Τηλέφωνο: 216-8008920