golden swan

Σε μία καθημερινότητα που όλοι τρέχουμε σαν τους τρελούς και δεν έχουμε ούτε τον ελάχιστο χρόνο να αφιερώσουμε στον εαυτό μας έρχεται η λύση του Golden Swan στο Νέο Ηράκλειο.

Πρόκειται για έναν χαλαρωτικό χώρο στο Νέο Ηράκλειο, όπου εξειδικευμένοι επαγγελματίες προσφέρουν μασάζ, θεραπευτικό μασάζ προκειμένου να αντιμετωπίσετε προβλήματα στο μυοσκελετικό σας σύστημα, αλλά και στιγμές χαλάρωσης για να αντιμετωπίσετε το στρες που βιώνουμε καθημερινά στη ζωή μας.

Το citynow.gr βρέθηκε στο Golden Swan στο Νέο Ηράκλειο και απόλαυσε όχι μία αλλά τρεις θεραπείες μασάζ!

golden swan

Εμείς σας τις προτείνουμε, αλλά υπάρχουν και πολλές άλλες!

  1. Θεραπεία προσώπου

Το μασάζ προσώπου ξεκουράζει τους μύες των προσώπων ώστε να φαίνεται ήρεμο και νεανικό. Μειώνει τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης, την ψυχολογική ένταση και το stress. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ώστε να οξυγονωθούν τα κύτταρα και βοηθάει στη διείσδυση των θρεπτικών ουσιών της κρέμας.

  1. Αδυνατιστικό μασάζ

Είναι ένας συνδυασμός μυοχαλαρωτικού μασάζ, μασάζ κυτταρίτιδας και κινήσεις λεμφικού. Αποσυμφορεί, σμιλεύει και αποτοξινώνει τον οργανισμό. Αυξάνει τη ροή του αίματος με αποτέλεσμα περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά

golden swan

  1. Μυοχαλαρωτικό μασάζ

Πρόκειται για ένα μασάζ που βοηθάει στη χαλάρωση και την ανακούφιση από μυϊκούς πόνους. Είναι ιδανικό για τη δυσκαμψία των αρθρώσεων, καθώς επίσης και για τένοντες που πονούν. Διεγείρει τη ροή του αίματος, η οποία φέρνει περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στα κύτταρα.

Οι θεραπείες έγιναν στο νέο Κέντρο Χαλαρωτικού και Θεραπευτικού massage στο Νέο Ηράκλειο στην οδό Αγ. Θηρεσίας 1 και Λεωφόρο Ηρακλείου τηλ 2168008920. Facebook: Golden Swan.