Good Job Nicky

Ο ταλαντούχος και αινιγματικά γοητευτικός Good Job Nicky, με το ξεχωριστό παρουσιαστικό, στιλ και αισθητική, έρχεται στη σκηνή του Gazarte Main Stage για ένα ακόμα μοναδικό live το Σάββατο 04 Φεβρουαρίου, για να παρουσιάσει δικά του τραγούδια – και όχι μόνο – στήνοντας ένα μοναδικό μουσικό θέαμα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σίγουρα τον έχεις ακούσει στο ραδιόφωνο και σίγουρα θέλεις να τον δεις ζωντανά στο πιό ατμοσφαιρικό και γιορτινό live στο Gazarte Main Stage!

Ο Good Job Nicky είναι o 27χρονος Έλληνας καλλιτέχνης-φαινόμενο που μέσα στο 2020 μας αιφνιδίασε ευχάριστα με το viral αγγλόφωνο ντεμπούτο του «January 8th», μας κέρδισε με το πρωτότυπο video-album που ακολούθησε, μας έκλεψε την προσοχή με το στυλ του και τα χαρακτηριστικά μπλε μαλλιά του και συζητήθηκε όσο κανένας άλλος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης τα τελευταία χρόνια.

Ραντεβού ξανά το Σάββατο 04 Φεβρουαρίου, στο Gazarte Main Stage, για να απολαύσουμε τον πολλά υποσχόμενο Good Job Nicky που με το ταλέντο του, την sui generis παρουσία του και το πλατύ χαμόγελο του, είναι σίγουρο πως θα μας ενθουσιάσει!

Τσέκαρε και αυτά: