Google αναζητήσεις 2022

Google αναζητήσεις 2022 : Πολλά είναι τα πράγματα που αναζήτησε ο κόσμος τη χρονιά που φεύγει και οι δίαιτες ήταν στο προσκήνιο καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που θέλησαν να χάσουν κιλά με εύκολο τρόπο.

MΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι αναζητήσεις ήταν πολλές αλλά στις δυο πρώτες θέσεις επικράτησαν, δυο δίαιτες οι οποίες είναι αρκετά διαδεδομένες τα τελευταία χρόνια αλλά πολλοί είναι οι ειδικοί που δεν τις προτείνουν.

Δυο ήταν οι δίαιτες που ο κόσμος αναζήτησε κι είναι οι εξής : 

Κετογονική δίαιτα

Πρόκειται για ένα είδος δίαιτας που περιέχει πολλή πρωτεϊνη, δεν είναι στο προσκήνιο οι υδατάνθρακες και είναι υψηλή σε καλά λιπαρά.

Τα κορεσμένα λιπαρά είναι αυτά που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα σε έναν άνθρωπο ο οποίος κάνει αυτή τη διατροφή και είναι πολύ περίεργη. Μάλιστα, υπάρχουν ειδικοί που ζητούν από τον κόσμο να μην την κάνει γιατί έχει πολλές παρενέργειες όπως δυσοσμία του στόματος και εμετό.

Διαλειμματική νηστεία

Στην ουσία, πρόκειται για μια δίαιτα η οποία έχει ένα “παράθυρο” 8 ωρών. Μέσα σε αυτό το “παράθυρο” μπορείς να φας ότι θέλεις αλλά τις υπόλοιπες 16 ώρες δεν μπορείς να καταναλώσεις φαγητό παρά μόνο νερό και ροφήματα τα οποία είναι χαμηλά σε θερμίδες. Επίσης υπάρχει και το σύστημα 5:2 όπου μπορεί κάποιος να για δυο συνεχόμενες μέρες. να καταναλώσει μόνο 500 θερμίδες και τις υπόλοιπες μέρες να τραφεί κανονικά.

Αν είσαι σε φάση δίαιτας ή διατροφής, καλό θα ήταν να μιλήσεις με έναν ειδικό!

Τσέκαρε και αυτά

Χριστούγεννα στην Αθήνα : Τα χριστουγεννιάτικα χωριά

Messi : Σήκωσε το τρόπαιο του Μουντιάλ 2022