Google: Έρχεται μεγάλο “μαύρο” στις πολιτικές διαφημίσεις που έχουν στόχο τους ανθρώπους που “πουλάνε” τις προτιμήσεις τους.

Ακόμα η google βάζει τέλος και στις πολιτικές καμπάνιες! Ούτε μέσω Youtube ούτε μέσω αναζήτησης στην Google…Δεν θα υπάρχουν πουθενά…

Να θυμίσουμε ότι τον επόμενο μήνα…έρχονται εκλογές στην Βρετανία ενώ στις ΗΠΑ θα γίνουν το 2020! Γίνονται αρκετές πιέσεις για τον χειρισμό αυτών τον διαφημίσεων αλλά μάλλον θα φάνε άκυρο…

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Google δε μασάει και θα κάνει την αρχή στην Βρετανία από την άλλη εβδομάδα. Ενώ στην Ε.Ε θα εφαρμοστεί στο τέλος του έτους. Στον υπόλοιπο κόσμο τώρα…θα γίνει στις 6 Ιανουαρίου. Κακό θα είναι το 2020 για τους πολιτικούς από τι φαίνεται.

Πάμε λίγο να δούμε πως το σκέφτεται η Google…Δεν θα σταματήσουν οι προβολές πολιτικών σε ιστοσελίδες και θέματα…για να καταλάβετε σε θέματα οικονομίας θα υπάρχουν κανονικά.

Μέχρι και στις παραπλανητικές δηλώσεις θα δίνει “άκυρο”…Κάτι που όπως λέει το Facebook το έχει αφήσει να περάσει μέχρι και σήμερα.

Μετά το Twitter…τώρα και η Google!

Ποιος θα είναι ο επόμενος;