Γουίτνεϊ Χιούστον

Για τη δυσκολία της Γουίτνεϊ Χιούστον με τη σεξουαλικότητά της μιλάει η Ρόζι Ο΄Ντόνελ, λέγοντας πως η τραγουδίστρια είχε άγχος και ήταν ενοχλημένη από το ομοφυλόφιλο κομμάτι της και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να εκτεθεί αυτή η πλευρά της.

Η ηθοποιός Ντόνελ μιλώντας στο podcast «Hot Takes & Deep Dives», μιλώντας για την Γουίτνεϊ Χιούστον σημείωσε πως συγκρούστηκε σοβαρά με τις συντηρητικές της αξίες και την αμφιφυλοφιλία της.

Τόνισε πως είναι πολύ δύσκολο στη μαύρη κουλτούρα να γίνει αποδεκτή η ομοφυλοφιλία μιλώντας για τη βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια που έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο στα 48 της χρόνια.

«Και η εκκλησία… η Βαπτιστική Εκκλησία έπαιξε ρόλο», πρόσθεσε η Ο’ Ντόνελ σημειώνοντας το αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ θρησκείας και ομοφυλοφιλίας.

Μάλιστα, η γκέι ηθοποιός Ντόνελ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην σχέση που είχε η Χιούστον με την Ρόμπιν Κρόφορντ λέγοντας πως ουσιαστικά όλοι γνώριζαν πως ήταν σύντροφοι και όχι μόνο συνεργάτιδες.

Η Κρόφορντ επιβεβαίωσε τις φήμες για τη «σιωπηλή» σχέση της με την Χιούστον στα απομνημονεύματά της που δημοσίευσε το 2019 με τίτλο «A Song for You: My Life With Whitney Houston».