Γούρια 2020

Γούρια 2020: Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ψάχνουμε να βρούμε ένα «στολίδι» το οποίο θα φορέσουμε και με αυτό θα υποδεχτούμε το νέο έτος.

Κάνοντας μια αναζήτηση, βρήκαμε το γούρι που θέλουμε να φορέσουμε τη φετινή χρονιά και ανήκει σε ένα αγαπημένο fashion brand που δημιουργεί από τα πιο όμορφα και ιδιαίτερα κοσμήματα που έχουμε δει.

Στο γνωστό fashion jewellery brand «Dared», βρήκαμε το γούρι που θα «στολίσει» το χέρι μας αλλά και το λαιμό μας για τη χρονιά που έρχεται.

H σχεδιάστρια του brand, Δέσποινα Δαλδάκη, δημιούργησε ένα υπέροχο κόσμημα για το χέρι και τον λαιμό, το οποίο ταιριάζει σε όλους και το μήνυμα που θέλει να περάσει μέσω του υπέροχου σχεδίου που έχει δημιουργήσει είναι το εξής (όπως γράφει και στο Instagram):

«For the wonderful things in our life that come in a blink of an eye».

Μην ξεχνάς πως ένα γούρι μπορεί να αποτελέσει και ιδανικό δώρο… Και αυτό είναι το γούρι που θέλεις να χαρίσεις στους αγαπημένους σου τις φετινές γιορτές!

Βρες το αγαπημένο brand στο Instagram και στο Facebook αλλά και στο Κολωνάκι, στην οδό Σπευσίππου 6!

Δες τα γούρια 2020 και ετοιμάσου για αγορές!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Wonderful things happen in a blink of an eye…✨✨✨ 2020 @dared_jewelry #inablinkofaneye #luckycharms #2020 #christmas #perfect #newyear #jewelry #jewelrydesigner #bracelets #pendant #foryou #foryourlovedones #instajewelry #jewelrygram #silverjewelry #athens #kolonaki #spefsippou6

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Daldaki (@depydared) στις