Γούρια

Τα γούρια όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι μία must αγορά που όλοι θα κληθούμε να την κάνουμε είτε για ένα δώρο σε έναν καλό μας φίλο είτε σε μία επίσκεψη αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Εμείς φυσικά στο citynow.gr αναζητήσαμε τα καλύτερα γούρια της νέας χρονιάς, που στην ουσία είναι ένα κόσμημα και φυσικά σε όχι εξωπραγματική τιμή και μάλιστα… με αέρα Μυκόνου.

Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, την Annima Concept η οποία έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά με τα μοναδικά χειροποίητα γούρια, αλλά και τα κοσμήματα, τα οποία σίγουρα δεν κυκλοφορούν στην αγορά και έτσι θα έχετε άλλον έναν λόγο να ξεχωρίσετε.

Η εταιρεία αυτή καταφέρνει με μοναδική μαεστρία να συνδυάζει έναν μοναδικό σχεδιασμό μαζί με εξαιρετικά υλικά, τα οποία αποτελούνται από πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους.

 

Τα γούρια έχοντας μία άμεση και ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής είναι ο πυρήνας της ελληνικής εταιρείας Annima Concept.

 

Η εταιρεία έχει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων εκτός από τα γούρια όπως υπέροχα χειροποίητα κοσμήματα και μάλιστα γίνεται αποστολή σε όλη την Ελλάδα.