Grammys

Ο Τζον Μπατίστ ήταν ο μεγάλος νικητής της 64ης τελετής απονομής των βραβείων Grammy κερδίζοντας στην κατηγορία Άλμπουμ της Χρονιάς.

Η βραδιά απονομής των βραβείων της Εθνικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ με παρουσιαστή τον Τρέβορ Νόα μεταδόθηκε ζωντανά από το MGM Grand Garden Arena στο Λας Βέγκας.

Ο Μπατίστ φαινόταν σοκαρισμένος στη θέση του προτού ανέβει στη σκηνή.

«Λατρεύω τη μουσική, παίζω από μικρό παιδί. Είναι κάτι περισσότερο από ψυχαγωγία για μένα. Είναι μια πνευματική άσκηση» είπε ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός, ο οποίος ήταν υποψήφιος σε 11 κατηγορίες και κέρδισε πέντε Grammy.

Η Ολίβια Ροντρίγκο απέσπασε Grammy στην κατηγορία Καλύτερο Ποπ Φωνητικό Άλμπουμ για το «Sour» και αφιέρωσε τη νίκη στους γονείς της. Ο Τζάρεντ Λέτο της απένειμε το βραβείο. Η Ροντρίγκο κέρδισε επίσης βραβείο στην κατηγορία Καλύτερη Νεοεμφανιζόμενη Καλλιτέχνης τον οποίο απένειμαν οι Dua Lipa και Meghan Thee Stallion.

«Αυτό είναι το μεγαλύτερο όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα» είπε η Ολίβια Ροντρίγκο, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το Grammy.

Οι Silk Sonic, ντουέτο της R&B, που αποτελείται από τους Μπρούνο Μαρς και Άντερσον Πάακ κέρδισε βραβεία στις κατηγορίες Τραγούδι της Χρονιάς και Ηχογράφηση της Χρονιάς για το «Leave the Door Open».

«Πραγματικά προσπαθούμε όσο περισσότερο μπορούμε για να παραμείνουμε σεμνοί σε αυτό το σημείο» είπε ο Πάακ, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο Ηχογράφηση της Χρονιάς και δήλωσε ότι τα ποτά είναι κερασμένα από το ντουέτο στους συνυποψήφιούς τους.

Οι Doja Cat και SZA κέρδισαν στην κατηγορία Καλύτερη Ερμηνεία Ποπ Ντουέτου/Συγκροτήματος για το επιτυχημένο τραγούδι τους «Kiss Me More».

Τσέκαρε και αυτό : Παραλίες: Η iSea καθάρισε ένα νησάκι στις Σποράδες