«Τόλμη , πολυτέλεια, υπερβολή  » το τρίπτυχο  της κεντρικής φιλοσοφίας για τα Grand Hyatt αντανακλάται στο ολοκαίνουργιο Grand Harmony Spa by Grand Hyatt Athens 1000 τ.μ.!

Εάν σε αυτά προσθέσουμε την εκλεκτικότητα των εξαίσιων χώρων & της έμπειρης ομάδας θεραπευτών ,τότε με βεβαιότητα η Wow experience είναι εγγυημένη!

ad

Η εντυπωσιακή εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα 25 μέτρων , η μεγαλύτερη στην Αθήνα , το τζακούζι & το χαμάμ αλλά και η κλασσική λιτή  καμπίνα της σάουνας συνθέτουν την όαση ευεξίας που αναζητούμε στην καρδιά της πολύβουης πρωτεύουσας .

Grand Harmony Spa by Grand Hyatt Athens

Η μίνιμαλ αρχιτεκτονική και η ζεν αισθητική δημιουργούν μια αρμονική ατμόσφαιρα, που σε συνδυασμό με την …. μεγαλοπρεπή relaxation area, επιτρέπει στους επισκέπτες να κάνουν το απόλυτο reset .

Το Grand Harmony Spa του Αθηναικού Ηyatt διαθέτει 4 καμπίνες , άνετες και ατμοσφαιρικές γιά να αφεθείτε στις απαλές η δυνατές μαλάξεις, θεραπείες  που θα αναζωγονήσουν το σώμα & το νού.

Grand Harmony Spa by Grand Hyatt Athens

Η μία φιλοξενεί τα ζευγάρια  που επιθυμούν  να μοιράζονται τις στιγμές χαλάρωσης & φροντίδας .

Οι θεραπείες προσώπου με την τεχνογνωσία της γερμανικής εταιρείας Babor , πρωτοποριακής στην έρευνα γιά την περιποίηση της επιδερμίδας, εφαρμόζονται με ξεχωριστή τελετουργία η κάθε μία .

Παράλληλα θα ….. ανοίξουμε αρχαίους αμφορείς με μέλι, βότανα της ελληνικής γης , ελαιόλαδο & εσπεριδοειδή γιά μία σειρά θεραπειών με βάση σοφές τεχνικές των προγόνων μας  & του Ιπποκράτη.

Grand Harmony Spa by Grand Hyatt Athens

Επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει απο το πλούσιο μενού μας αφού  έχουν σχεδιαστεί από το Grand Harmony Spa by Grand Hyatt Athens για να προσφέρουν εξατομικευμένα αποτελέσματα.

Η επικεφαλής του Grand Harmony Spa Βασιλική Κορομπούλα είναι στην διάθεση σας για να επιλέξετε το πακέτο θεραπειών που σας ταιριάζει .