Γρηγόρης

Ο Γρηγόρης, η μοναδική ελληνική εταιρία καφέ & φαγητού που έχει όνομα, έχει τη γιορτή του το Σάββατο 25 Ιανουαρίου και ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους αγαπημένους του πελάτες!  

Τα «προεόρτια» ξεκινούν με διαγωνισμούς σε Facebook & Instagram όπου 25 τυχεροί θα κερδίσουν το αγαπημένο τους πρωινό για να το απολαύσουν στις 25 Ιανουαρίου στο κατάστημα Γρηγόρης της επιλογής τους. 

Στη συνέχεια, ανήμερα της γιορτής, όλα τα καταστήματα θα βάλουν τα «καλά τους» για να σας υποδεχθούν και να σας κεράσουν το αγαπημένο σας γλυκάκι μίνι κουρού πραλίνα. Επιπλέον, αν το όνομά σας είναι Γρηγόρης ή Γρηγορία, τότε η μέρα αυτή είναι εξαιρετικά αφιερωμένη σε εσάς, αφού το καφεδάκι σας θα είναι κερασμένο από τον συνονόματό σας! 

Γρηγόρης

Όμως, οι εκπλήξεις του Γρηγόρη δεν σταματούν εδώ. Ένα ξεχωριστό “Meet and Treat” session, με τους αγαπημένους  Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Μυρτώ Κάζη και Γιάννη Αποστολάκη, σας περιμένει σε τρία καταστήματα Γρηγόρης για να γνωριστείτε από κοντά. Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του Γρηγόρη στο Facebook & το Instagram για να μάθετε τα καταστήματα που θα επισκεφθούν οι τρεις αγαπημένοι του φίλοι! 

Η γιορτή του Γρηγόρη πλησιάζει και μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε κάποιο από τα καταστήματά του!