Γρηγόρης Μπιθικώτσης

Την δική του ξεχωριστή, μουσική νότα, στη νυχτερινή Αθήνα, έρχεται να δώσει ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, και να εκτοξεύσει, τη διασκέδαση, σε άλλο level!

ad

O δημοφιλής ερμηνευτής, μετά και από ένα γεμάτο καλοκαίρι, με πολλές δεκάδες live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, σε ένα special μουσικό αφιέρωμα, στον πατέρα του, και στα «100 χρόνια Γρηγόρης Μπιθικώτσης», που προκάλεσε sold out, έρχεται, στο «Εν Μοσχάτω», να μας χαρίσει, ανεπανάληπτες βραδιές, κεφιού.

Το «Εν Μοσχάτω», που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, και να κερδίσει την αγάπη του κόσμου, με την εκπληκτική κουζίνα του και τις εκρηκτικές live βραδιές του, το φετινό χειμώνα, ανανεώνεται, και εγκαινιάζει, μία σεζόν, με πολλές live εκπλήξεις, καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με πρωταγωνιστές, πολλά γνωστά ονόματα του πενταγράμμου.

Αρχής γενομένης, με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, που από την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μαζί με την ταλαντούχα Σταυρούλα Εσαμπαλίδη, υπόσχονται, να μας χαρίσουν, μοναδικές βραδιές, σε ένα πρόγραμμα, που θα «παντρεύει» με μαεστρία, τα τραγούδια, του χτες με το σήμερα! Με το πρόγραμμα να ξεκινάει από τις 21.00, και μέχρι αργά, το κέφι, ο χορός, και η διασκέδαση, θα έχουν την τιμητική τους, στο hot spot του Μοσχάτου, με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, στο «τιμόνι» του!

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, έχοντας στο πλευρό του την Σταυρούλα Εσαμπαλίδη, αλλά και ένα επιτελείο ταλαντούχων επίσης, μουσικών, πόζαραν για τις ανάγκες της αφίσας τους, στον φακό του Αλέξανδρου Λογαρά, και από τα backstage κιόλας, απέδειξαν με την χημεία τους, πώς αυτός ο χειμώνας διασκέδασης, είναι δικός τους, και θα είναι «Εν Μοσχάτω»!

Τσέκαρε κι αυτό:

Χωρισμός : Οι συμβουλές που χρειάζεσαι

Ad