Γρηγόρης Πετράκος

Γρηγόρης Πετράκος: Πολλά πράγματα στη ζωή είναι γραφτό να συμβούν. Κι επειδή η μουσική είναι προέκταση της ζωής μας και, μάλιστα για κάποιους είναι η ίδια τους η ζωή, έτσι και σε αυτόν τον χώρο, πολλές από τις συναντήσεις, που προκύπτουν, παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Συναντήσεις, για τις οποίες λες ότι συνωμότησε το σύμπαν, προκειμένου να ενωθούν οι δρόμοι των πρωταγωνιστών τους.

Μία τέτοια περίπτωση αποτελεί η μουσική συνύπαρξη του Γρηγόρη Πετράκου και της Χρύσας Μπανδέλη. Δύο σπουδαίων τραγουδιστών, που πρόσφατα με προτροπή του Ανδρέα Γιατράκου, συνέπραξαν ερμηνευτικά και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε και με το παραπάνω.

Οι φωνές τους ταίριαξαν αρμονικά, σε ένα τραγούδι που ήταν «Ήτανε γραφτό» να γεννηθεί, όπως άλλωστε (και όχι τυχαία) είναι και ο τίτλος του.

Αυτή η μουσική συνύπαρξη, στο τρίτο ντουέτο της καριέρας του Γρηγόρη Πετράκου, αποτέλεσε το έναυσμα, προκειμένου να δημιουργηθεί μία σχέση αλληλοεκτίμησης ανάμεσα στους δύο τραγουδιστές, οι οποίοι αυτό το διάστημα βρίσκονται στο στούντιο και ετοιμάζουν τα νέα τους τραγούδια, τα οποία θα κυκλοφορήσουν από τη Sonar Music.

To τραγούδι «Ήτανε γραφτό» αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή από το κοινό, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και μεταδίδεται από τα μεγαλύτερα ραδιόφωνα τόσο της Ελλάδας όσο και της Κύπρου.

Πάντως την παράσταση έκλεψε και το videoclip του, που σκηνοθέτησε ο Τάκης Δαμάσχης και οπτικοποποιήθηκε στην πανέμορφη παραλία του Σχινιά και στο Γραμματικό.