Γρηγόρης Πετράκος

Με ένα βίντεο 24 λεπτών θέλησε ο Γρηγόρης Πετράκος να αποκαλύψει την έρευνα που έχει κάνει και αφορά στον κορονοϊό, καθώς πιστεύει πως η επιστημονική κοινότητα κάνει αυτό που θέλουν οι κυβερνήσεις διότι χρηματίζονται από αυτές.

Ο τραγουδιστής θέλησε να παραθέσει τα δικά του στοιχεία στον κόσμο που τον ακολουθεί και αποκάλυψε κάποια γραφήματα τα οποία δείχνουν κάποιες καταστάσεις πριν από κάποια χρόνια αλλά και του σήμερα!

Θεωρεί πως ο κορονοϊός υπάρχει αλλά πιστεύει πως αν κάποιος δεν είχε πληροφορήσει τον κόσμο ότι υπάρχει πανδημία, τότε η ζωή μας θα κυλούσε κανονικά!

Στο twitter έχει ξεκινήσει να σχολιάζεται έντονα το βίντεο που δημιούργησε ο Γρηγόρης Πετράκος και κάποιοι έχουν προβληματιστεί έντονα με τα λόγια του τραγουδιστή και δε σου κρύβω πως και εμείς είμαστε κάποιοι από αυτούς καθώς δεν πιστεύουμε πως υπάρχει κάποια παγκόσμια συνωμοσία η οποία θέλει να μας καταστρέψει και ο ιός είναι αληθινός. Είναι καλό να δίνουμε σημασία στα επίσημα στοιχεία που μας παρουσιάζουν οι επιστήμονες και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να διασφαλίσουμε τη δημόσια υγεία αλλά και να προσέχουμε εμάς και τους δικούς μας ανθρώπους. Οπότε να φοράτε τις μάσκες σας, να κρατάτε αποστάσεις και να ακολουθείτε τις συμβουλές των γιατρών που γνωρίζουν καλύτερα από όλους!

Τσέκαρε το βίντεο που κυκλοφόρησε στο Facebook ο καλλιτέχνης:

Τσέκαρε και ορισμένα tweets: