Gucci

Αποχαιρετά τον οίκο Gucci o creative director, Alessandro Michele καθώς επιβεβαιώθηκε ότι μετά από 7 χρόνια συνεργασίας δε θα συνεχίσει και πλέον μπαίνει ένα “τέλος” στις φήμες.

Ο ιδιαίτερος δημιουργός ο οποίος φόρεσε πέρλες στον Χάρι Στάιλς και ήταν από τους πρώτους που προτίμησε non binary μοντέλα για τις πασαρέλες του, κατάφερε να αλλάξει τον τόπο με τον οποίο ο γνωστός οίκος δημιουργούσε τα trends, αφήνει τον οίκο για να κάνει άλλα πράγματα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο σχεδιαστής μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρηση του και έγραψε :

“Υπάρχουν φορές που οι δρόμοι χωρίζουν λόγω διαφορετικών προοπτικών που μπορεί να έχει ο καθένας μας. Σήμερα τελειώνει για μένα ένα εξαιρετικό ταξίδι, που διήρκεσε περισσότερα από 20 χρόνια, μέσα σε μια εταιρεία στην οποία αφιέρωσα ακούραστα όλη μου την αγάπη και το δημιουργικό μου πάθος. Κατά τη διάρκεια αυτής της μακράς περιόδου, η Gucci υπήρξε το σπίτι μου, η υιοθετημένη οικογένειά μου. Σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια, σε όλα τα άτομα που την φρόντισαν και την υποστήριξαν, στέλνω τις πιο ειλικρινείς ευχαριστίες μου, τη μεγαλύτερη και πιο εγκάρδια αγκαλιά μου”.

Τσέκαρε και αυτά :

Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών : Είμαστε μαζί!

Φαίη Σκορδά: Τα πρόσωπα και η χαμηλή τηλεθέαση