Gucci

Ο Αlessandro Michele ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό πως αποχωρεί από τον οίκο Gucci και η θέση του creative director έμεινε κενή αλλά γέμισε γρήγορα!

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

O αγαπημένος οίκος ανακοίνωσε πως ο σχεδιαστής Sabato De Sarno θα αναλάβει τη θέση και θα ηγηθεί του σχεδιαστικού τμήματος ενώ θα φέρει στη ζωή το νέο όραμα που έχει ο Νίκος και αφορά στις δημιουργίες γυναικείων ρούχων, ανδρικών, αξεσουάρ αλλά και κολεξιόν που αφορούν την καθημερινότητα.

Ο CEO του οίκου, Marco Bizzarri δήλωσε πως είναι ενθουσιασμένος με τον νέο σχεδιαστή καθώς θεωρεί πως η επιδραστικότητα που έχει ότι είναι τεράστια και έχοντας δουλέψει με πολλά ιταλικά brands uα μπορέσει να φέρει την εμπειρία του και τη δημιουργικότητα του σε άλλο επίπεδο.

Ο πρόεδρος της Κering – του ομίλου όπου ανήκει ο οίκος Gucci – δήλωσε πως ο Sabato θα μπορέσει να συνεχίσει να ενισχύει την κληρονομία του οίκου και θα φέρει μια νέα ματιά στη μοντέρνα πολυτέλεια.

Ο σχεδιαστής από τη δική του πλευρά δήλωσε βαθιά τιμή για την επιλογή και πως είναι περήφανος που μπαίνει σε έναν οίκο με μοναδική ιστορία και περιμένει να δημιουργήσει πράγματα τα οποία θα μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο το όραμα του οίκου.

Τον Σεπτέμβριο του 2023 θα παρουσιάσει την πρώτη του συλλογή στην Εβδομάδα μόδας του Μιλάνο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gucci


Tσέκαρε και αυτά: 

Ad