Gucci

Ο Alessandro Michele ξεχωρίζει ιδιαίτερα για την εξυπνάδα και την ευρηματικότητά του κι έχει καταφέρει από το 2015 να δώσει μία νέα πνοή στον οίκο Gucci.

Το vintage “παντρεύεται με το quirky. Η χαμένη αθωότητα ενώνεται με τον σουρεαλισμό. Όλα αυτά σε συνδυασμό με ότι προσπαθεί συνεχώς να υμνεί τη διαφορετικότητα, αποτυπώνονται άψογα στις δημιουργίες του.

Αν, λοιπόν, είσαι μεγάλος fan του οίκου Gucci, τότε θα πρέπει να ξέρεις ότι κυκλοφορεί ένα νέο challenge στο TikTok και έχει γίνει viral μέσα σε λίγες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, το #GucciModelChallenge σε καλεί να γίνεις μοντέλο του σχεδιαστή της Gucci με ό,τι ρούχα έχεις στην ντουλάπα σου.

Αν λοιπόν ανήκεις στην κατηγορία των #guccifans, ένα νέο challenge έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες στο Tik Tok και σε καλεί να γίνεις μοντέλο του Alessandro Michele με ό,τι ρούχα έχεις στην ντουλάπα σου.

Οι χρήστες ακολουθούν τις οδηγίες μιας φωνής που τους καθοδηγεί να βρουν αρχικά ένα χρωματιστό ζιβάγκο, ένα άσχετο πουκάμισο, ένα γιλέκο και ένα jacket σε έντονο χρώμα.

Στη συνέχεια το styling απαιτεί ένα vinyl παντελόνι και από πάνω μία μίνι φούστα, ένα μεταξωτό μαντήλι για τα μαλλιά, μεγάλα γυαλιά ηλίου, παπούτσια φορεμένα με κάλτσες και φυσικά ένα ροζ κραγιόν.

“Και κάπως έτσι γίνεσαι αμέσως ένα μοντέλο του οίκου Gucci”, ακούγεται να λέει η ηχογραφημένη φωνή. Οι προσπάθειες που έχουν γίνει από TikTokers είναι πάρα πολλές και θα μπορούσαν να αποτελούν μία ολόκληρη καμπάνια.