Γυμναστική

Η γυμναστική πρέπει να είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας διότι μας βοηθά να διατηρούμε το σώμα μας σε καλή κατάσταση, να ξεδίνουμε και να βοηθάμε το μυαλό μας να “καθαρίσει”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το 2023 πολλοί από εμάς έχουμε βάλει στόχο να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να γίνουμε πιο fit και νανιώσυμε καλύτερα με το σώμα μας και την ψυχή μας! Και υπάρχουν κάποια είδη γυμναστικής τα οποία θεωρούνται οι hot τάσεις για το έτος που διανύουμε!

Η γυμναστική μπορεί να βοηθήσει σημαντικά το σώμα μας αλλά περισσότερο την ψυχική μας υγεία! Και τα είδη που είναι super hot φέτος είναι :

  1. ZUMBA 

Πρόκειται για ένα είδος γυμναστικής το οποίο μπορεί να σε κάνει να “λιώσεις” καθώς είναι πολύ έντονη! Περιέχει πολλές χορευτικές φιγούρες και είναι ιδανική για εσένα που λατρεύεις τη μουσική!

2. Yoga 

Είναι ένας είδος γυμναστικής το οποίο σε βοηθά να βρεις το κέντρο σου. Γυμνάζεις όλες τις ομάδες σώματος σου και βελτιώνει την ψυχική σου υγεία καθώς προσφέρει ηρεμία!

3. HIIT

Πρόκειται για ένα είδος γυμναστικής το οποίο αφορά σε ασκήσεις υψηλής έντασης όπου προπονείσαι κάνοντας πράγματα τα οποία είναι πολύ “δυνατά” και ξεκουράζεσαι ανά διαστήματα με ασκήσεις χαμηλότερης έντασης.

 

Τσέκαρε και αυτά: