Γυμναστική

Mια φανατική του fitness θέλησε να μάθει στον κόσμο πως να κινείται σωστά κατά τη διάρκεια που κάνει γυμναστική και να αποκτήσουν όλοι μια επίπεδη κοιλιά και καλοσχηματισμένους κοιλιακούς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η Ρέιτσελ Στράτον είναι 20 ετών και μέσω του λογαριασμού της στο TikTok έχει αρχίσει να δείχνει στον κόσμο έναν συγκεκριμένο τρόπο άσκησης για να μπορέσει να κάνει κάποιος κοιλιακούς και να δει άμεσα αποτελέσματα!

Η ΤikToker δείχνει σε βίντεο τον τρόπο με τον οποίο κάνει την άσκηση και χρησιμοποιεί τη γνωστή μέθοδο “plank” η οποία είναι αρκετά δύσκολη αλλά όλοι μπορούμε να την κάνουμε!

Μάλιστα, αναφέρει πως πρόκειται για μια μέθοδος η οποία μπορεί να αλλάξει τα πάντα και πως θα φτιαχτούν οι κοιλιακοί που όλοι επιθυμούν!

@rachel.strattonMay look silly but seriously so good♬ Bayside (Radio Edit) – Obskür

 

Η guru του fitness πιστεύει πως ο ανάποδος τρόπος της μεθόδου – κρατά τους αγκώνες στο έδαφος και έχει ίσια τα πόδια της, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στο χτίσιμο των κοιλιακών καιι να έχουμε μια επίπεδη κοιλιά. 

Η γυμναστική γενικότερα μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε καλό στο σώμα μας και να δημιουργήσουμε το κορμί που θέλουμε να αποκτήσουμε!

Τσέκαρε και αυτά: