Γυμναστική στο σπίτι

Η γυμναστική στο σπίτι ξεκίνησε να γίνεται μεγάλο trend κατά τη διάρκεια της καραντίνας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν να τη συνεχίζουν διότι βαριούνται να βρεθούν στο γυμναστήριο ή δεν θέλουν να βρίσκονται στον ίδιο χώρο με πολύ κόσμο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι αυξημένοι και δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να κάνουμε πράγματα τα οποία μας ευχαριστούν όπως είναι η γυμναστική αλλά μπορούμε να διαθέσουμε μισή ώρα έτσι ώστε να κάνουμε κάποιες ασκήσεις στο σπίτι και να νιώσουμε το σώμα μας να αιματώνεται σωστά και να γυμνάζονται οι μύες.

Τριάντα λεπτά είναι αρκετά για να γυμνάσεις όλο σου το σώμα και στο παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις τις ασκήσεις που πρέπει να κάνεις για να κάνεις το σώμα σου να “λειτουργήσει” αφού θέλεις να νιώσεις καλά και δυνατός/ή.

Η γυμναστική στο σπίτι θέλει και αυτή την προσοχή της διότι είναι σημαντικό να ξέρεις πως μπορεί να νιώθεις ότι δεν πιέζεσαι, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς τις διατάσεις σου γιατί πρέπει να αποφευχθεί ο οποιοςδήποτε τραυματισμός.

Για εσένα νοιάσου και γυμνάσου έλεγε ένα παλιό σλόγκαν και ήρθε η ώρα να κάνεις ασκησούλες.

Τσέκαρε και αυτά: