Γυμναστική

Γυμναστική : Ένα πλούσιο πλέγμα προγραμμάτων άθλησης θα απολαύσουν για ακόμη μια χρονιά εκατοντάδες δημότες της Αθήνας, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Αθηναίων με τον ιστορικό Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο.

ad

Πρόκειται για μια συνεργασία που ξεκίνησε πέρυσι, δίνοντας τη δυνατότητα σε περισσότερους από 1.200 Αθηναίους διαφόρων ηλικιών να αθληθούν δωρεάν στις σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις του Συλλόγου, στο Πεδίον του Άρεως.

 

Τα φετινά προγράμματα άθλησης ξεκίνησαν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε εννέα διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες, που αφορούν: Γυμναστική για δημότες, ειδικά προγράμματα γυμναστικής για δημότες της τρίτης ηλικίας, μαθήματα κολύμβησης, μαθήματα pilates, γιόγκα, πολεμικές τέχνες/αυτοάμυνα, ελεύθερο τρέξιμο, μαθήματα χορού και επιτραπέζια αντισφαίριση (πινγκ-πονγκ).

 

Όλα τα προγράμματα πραγματοποιούνται από Δευτέρα μέχρι Σάββατο -κατά τις πρωινές ώρες- και απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες δημότες της Αθήνας.

Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία του Συλλόγου στην Κυψέλη, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τις 08.00 έως τις 14.00 καθώς και στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων, στο λινκ: https://eservices.cityofathens.gr/. Με τη χρήση των κωδικών taxisnet, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν γρήγορα και εύκολα να υποβάλουν την αίτηση για τη συμμετοχή τους στα αθλητικά προγράμματα του Πανελληνίου Συλλόγου.

Τα βήματα για την αίτηση:

Στην κατηγορία «Γενικές αιτήσεις», επιλογή της αίτησης «Συμμετοχή στα προγράμματα του Πανελληνίου Συλλόγου»

Συμπλήρωση των στοιχείων που απαιτούνται

Επιλογή προγράμματος

Με στόχο να αποφευχθεί ο συνωστισμός, οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να κλείνουν το ραντεβού τους μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Δήμου: https://rantevou.cityofathens.gr/. Η είσοδος στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου θα γίνεται με την ατομική κάρτα μέλους, την οποία όλοι οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν κατά την πρώτη τους επίσκεψη στις αθλητικές εγκαταστάσεις.Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 210 8846081 (εσωτ. 1).

«Η άθληση δεν προάγει μόνο τη σωματική υγεία και δύναμη, αλλά και την πνευματική διαύγεια των ανθρώπων. Ειδικά αυτή τη δύσκολη εποχή, που το στρες έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητας μας, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να βρούμε νέους, δημιουργικούς τρόπους να αποφορτιζόμαστε. Η συνεργασία μας με τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο για δεύτερη χρονιά, εξασφαλίζει ότι κάθε Αθηναίος θα μπορέσει και φέτος να αθληθεί δωρεάν σε σύγχρονους και ασφαλείς χώρους άθλησης, βελτιώνοντας την σωματική αλλά και την ψυχική του υγεία», αναφέρει ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Τσέκαρε και αυτό : Σοφία Χατζηπαντελή : Με ποια Ελληνίδα μοιάζει

Ad