Γυναίκα

Οι γυναίκες θεωρούμαστε “εγκεφαλικά” πλάσματα, αλλά ξέρουμε πολλοί καλά ότι υπάρχουν χίλιοι δυο λόγοι που μπορούν να φρενάρουν την “ερωτική” μας διάθεση. Σίγουρα το στρες που δημιουργεί η δουλειά, τα οικονομικά προβλήματα, τα παιδιά (αν έχεις), οι ανθρώπινες σχέσεις, η έλλειψη διάθεσης και ενέργειας, η κακή διατροφή… Όλα είναι λογικό να φτάσουν τη λίμπιντό σου στα τάρταρα, ακόμη κι αν έχεις πίεση ή παίρνεις αντικαταθληπτικά.

Μπορείς όμως να ανεβάσεις τη λίμπιντό σου; Κι αν ναι, με ποιους τρόπους;

Μη μου αγχώνεσαι κολλητή! Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ! Η απάντηση είναι ΝΑΙ! ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ! ΟΡΊΣΤΕ ΠΩΣ…

– Αγάπη μου γλυκιά, είμαι σίγουρη ότι στο μυαλό σου έχεις κάποιες φαντασιώσεις που μπορούν να σε διεγείρουν. Καλέ μη ντρέπεσαι.. Όλες έχουμε! Και ένας από τους καλύτερους τρόπους να αυξήσεις τη λίμπιντό σου είναι να ξε-ντραπείς και να μοιραστείς τις φαντασιώσεις σου με τον σύντροφό σου. Εχε πίστη.. ΒΟΗΘΆΕΙ!

– Ξεκίνησε να καταναλώνεις τροφές όπως είναι το αβοκάντο, τα καρύδια και το ελαιόλαδο, καθώς κάνουν καλό στον οργανισμό σου αλλά και στη λίμπιντο.

– Ξεκίνησε ένα έντονο περπάτημα, ένα τρέξιμο, ένα γυμναστήριο βρε κολλητή.. Η άσκηση ενεργοποιεί τις ενδορφίνες. Εμείς θα στο πούμε; Βιολογία δεν έκανες στο σχολείο; Άσε που είναι γνωστό άλλωστε πως όσες γυναίκες κάνουν κάποια αερόβια άσκηση έχουν καλύτερες επιδόσεις στο σεξ.

– Το ήξερες ότι η έλλειψη ψευδαργύρου στον οργανισμό μπορεί να ευθύνεται για τη μείωση της ερωτικής σου διάθεσης; Για να αρχίσουμε σιγά σιγά τα θαλασσινά, τα οποία είναι πλούσια σε ψευδάργυρο.

Καλή επιτυχία κολλητή! Περιμένουμε νέα σου!

Αα κι αγάπη.. Stay tuned for more!