Γυναίκες

Δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες στα 75 χρόνια τους οι οποίες θα γιόρταζαν τα γενέθλια τους κάνοντας extreme sports αλλά μια γυναίκα που έχει μεταμορφωθεί σε fitness guru από την ηλικία των 70 ετών πάει αντίθετα σε όλους τους νόμους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η γυναίκα αυτή κάνει διάφορα πράγματα στην καθημερινότητα της και μέσα σε μια “νύχτα” αποφάσισε να αλλάξει όλη τη ζωή της και να δημιουργήσει ένα lifestyle το οποίο αφορά τον υγιεινό τρόπο ζωής και της γυμναστική.

Στην ηλικία των 70 ετών ζύγιζε 88 κιλά και είχε υψηλή πίεση, αυξημένη χοληστερόλη, δεν μπορούσε να κοιμηθεί και υπέφερε από αρθρίτιδα. Και αποφάσισε να βάλει ένα τέλος κάνοντας σκληρή γυμναστική και διατροφή για να μπορέσει να ζήσει όπως πραγματικά ήθελε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joan MacDonald (@trainwithjoan)

Η Τζόαν Μακντόναλντ αποφάσισε να μεταμορφώσει το σώμα της και όπως λέει η ίδια “ποτέ δεν είναι αργά για αλλαγές” και πλέον στην ηλικία των 76 κάνει διαλογισμό, περνά αρκετές ώρες στο γυμναστήριο και δίνει συμβουλές wellbeing.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joan MacDonald (@trainwithjoan)

Eίναι μια από τις γυναίκες που καταφέρνει να δώσει έμπνευση σε άλλα κορίτσια όλων των ηλικιών και μας αρέσει πολύ που κατάφερε κάτι τέτοιο!

Τσέκαρε και αυτά: