Γυναίκες

Οι γυναίκες είναι μοναδικά και υπέροχα πλάσματα! Και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ! Ωστόσο, η κάθε μια έχει τη δική της ξεχωριστή προσωπικότητα και πολλές φορές μπορεί να τρομάξουν τους άνδρες καθώς δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν κάποια κατάσταση! Έτσι έχουν τα πράγματα, βρε κορίτσια τι να κάνουμε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο κόσμος του dating γίνεται όλο και πιο περίεργος και πολλοί είναι οι άνδρες (όσο περίεργο και αν συ φαίνεται) που επιλέγουν να μην πλησιάσουν περισσότερο κάποιους συγκεκριμένους τύπους γυναικών!

Gen Z

Σύμφωνα με κάποια αγόρια με τα οποία μιλήσαμε και δε θα αποκαλύψουμε την ταυτότητα τους για ευνόητους λόγους, υπάρχουν τρεις τύποι γυναικών που αποφεύγουν!

#1.Την καριερίστα 

Είναι η γυναίκα που βάζει πάνω από όλα τη δουλειά της και δεν έχει σκοπό να δαπανήσει τον χρόνο της με έναν μόνο άνδρα και τις δικές του ανάγκες! Είναι διαρκώς στο κινητό, δίνει σημασία μόνο στη δουλειά και δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να έρθει πολύ κοντά με έναν άνδρα! Υπάρχουν και αυτά τα κορίτσια!

#2. Τη “βδέλλα” 

Είναι η γυναίκα η οποία αποφασίζει από το πρώτο ραντεβού πως θέλει να είναι για πάντα μαζί σου και θα κάνει τα πάντα για να σου αποδείξει πως σε θέλει και πως είσαι πάνω από όλα!

#3.Το κορίτσι των πάρτι 

Είναι μια από τις γυναίκες που θέλει να είναι κάθε βράδυ έξω, θέλει να διασκεδάζει διαρκώς και δεν μπορεί να μείνει σπίτι, ούτε για ένα λεπτό!

Να πούμε σε αυτό το σημείο πως η κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να είναι και να κάνει ότι θέλει! Αν κάποιος σε θέλει πραγματικά, ξέρει τι πρέπει να κάνει για να είναι μαζί σου όποιο και αν είναι το lifestyle σου!

 

Τσέκαρε και αυτά: