Γυναικοκτονία

Άλλη μια γυναικοκτονία “καίει” την ελληνική κοινωνία… Άλλη μια γυναίκα πέθανε επειδή ο σύντροφος της φέρεται να μην μπορούσε να διαχειριστεί το “εγώ” του και σήκωσε ένα όπλο για να δολοφονήσει εκείνη που φώναζε από αγάπη…

Ένας 25χρονος άνδρας αποφάσισε να επιτρέψει στα συναισθήματα του να “μαυρίσουν” και επέλεξε να σηκώσει το όπλο του για να σκοτώσει τη 19χρονη σύντροφο του στον Πειραιά το Σάββατο 3/12. Και πλέον οδηγείται στη δικαιοσύνη όπου αναμένεται να απολογηθεί και να οδηγηθεί, λογικά, στη φυλακή , αφού φέρεται να έχει παραδεχτεί την ειδεχθή πράξη του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το ζευγάρι φέρεται να είχε έντονους καυγάδες εξαιτίας της ζήλειας που κατέκλυσε τον δολοφόνο και δεν μπορούσε να δεχτεί πως η 19χρονη σύντροφος του είναι ένα κορίτσι όμορφο, το οποίο προφανώς και τραβά τα βλέμματα. Τραβώντας το όπλο του επέλεξε να δώσει τέλος στην ομορφιά της κοπέλας και να δολοφονήσει το πρόσωπο που ισχυριζόταν πως αγαπά.

Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τον θάνατο ενός κοριτσιού γιατί ο σύντροφος της δεν μπορούσε να δεχτεί πως επιτρέπεται στο κόσμο να την κοιτά.

Σύμφωνα με πολλές πληροφορίες οι οποίες εξαπολύονται για μια ακόμη φορά στα μούτρα του ελληνικού κοινού – και δεν υπάρχει κανένας λόγος – ο δολοφόνος είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και η θολούρα του έκανε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα.

Ο δολοφόνος μπορεί να έχει μετανιώσει, μπορεί μετά από τη ζάλη του και το λεγόμενο “εν βρασμώ” να κατάλαβε τι έχει κάνει, αλλά μέχρι πότε θα δικαιολογείται αυτή η συνθήκη; Πόσα “εν βρασμώ” και θολώματα θα χρειαστούν για να μπει ένα τέλος σε αυτά που συμβαίνουν;

Μια ακόμη γυναικοκτονία … Βασικά, μια ακόμη δολοφονία…

Τσέκαρε και αυτά :

Πελέ : Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

Νατάσσα Μποφίλιου : Το Twitter και τα αρνητικά σχόλια