gypsy_jungle

H Αθήνα απέκτησε τη δική της Ζούγκλα στο κέντρο που δεν είναι μόνο ένας εξωτικός παράδεισος, αλλά για πρώτη φορά στην αθηναϊκή γαστρονομία έρχεται το ελληνικό σούσι… και όλα αυτά στο all day bar restaurant Gyspy Jungle.

To Gyspy Jungle βρίσκεται σε ένα μοναδικό κτίριο του 1870 και πλέον στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης θεωρείται το απόλυτο meeting point στο κέντρο της Αθήνας.

gypsy_jungle

Ο γνωστός επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Συρόπουλος που στο χώρο της εστίασης έχει μόνο unique και πρωτοποριακά project και concepts να επιδείξει, θέλησε από την αρχή να φέρει κάτι εντυπωσιακό.

gypsy_jungle

Και πέρα από ένα απίστευτο design στο χώρο έφερε το ελληνικό σούσι. Σούσι χωριάτικη σαλάτα για παράδειγμα και ήδη δημιουργούνται εκατομμύρια λόγοι όπως και οι γευστικοί μας κάλυκες για να τρέξουμε και να δοκιμάσουμε. Το citynow.gr βρέθηκε εκεί και έχει να πει μόνο καλά λόγια για το ιδιαίτερο και πρωτοποριακό μενού, τις μοναδικές γεύσεις, το υπέροχο interior design και ένα προσωπικό που βρισκόταν διαρκώς σε εγρήγορση.

gypsy_jungle

Ένα ιδανικό σκηνικό για να απολαύσουμε ελληνικό σούσι, με συνταγές που δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο και που αξίζει να δοκιμάσετε. Η ελληνική βερσιόν της ιαπωνικής κουζίνας είναι κάτι το εκπληκτικό και σε αυτό βοήθησε και η ελληνική φύση που, ως γνωστόν, έχει όλα αυτά τα μαγικά υλικά που μπορούν ανά πάσα στιγμή να απογειώσουν τον ουρανίσκο μας.
Και σε αυτό ακριβώς έρχονται να προστεθούν και τα εξωτικά cocktails, τα οποία είναι με τη μοναδική υπογραφή του Gypsy Jungle.
gypsy_jungle
Η fusion αυτή κατάσταση με όλο το hype που την χαρακτηρίζει, έρχεται να ταράξει και τις νύχτες μας.Guest djs, special nights με live μουσικούς, street parties και όρεξη να υπάρχει να λιώσουμε τα dancing shoes που αδημονούν να βγουν βόλτα.