βλεφαρίδες

Η Έλενα Κοκκαλίδου, αγαπημένη των γυναικών για την τεχνική της στις extension βλεφαρίδες, που έχει χαρίσει σε επώνυμες και μη ονειρικό βλέμμα, εμπλουτίζει τις θεραπευτικές υπηρεσίες που προσφέρει με το massage gua sha, μια τεχνική ανάπλασης και σύσφιξης του δέρματος για το πρόσωπο και τον λαιμό.

Ο συνδυασμός των δύο τεχνικών, που αποτελούν σταθερή εξειδίκευση της beauty expert εξασφαλίζει την ανανέωση προσώπου και βλέμματος με τον πιο επιτυχημένο και ασφαλή τρόπο.

Πιστή στη δέσμευση της να προσφέρει μέσα από την αισθητική περιποίηση, η Έλενα Κοκκαλίδου εξηγεί πως η τοποθέτηση βλεφαρίδων δεν είναι μόδα αλλά μία ασφαλής, πρωτοποριακή μέθοδος που δίνει λύση στο πρόβλημα πολλών γυναικών με επιτυχία και ασφάλεια.

Πέρα από το ότι η συγκεκριμένη μέθοδος extension επιτρέπει να διορθώσουμε όλες τις περιπτώσεις προβληματικών βλεφαρίδων όπως τις αδύναμες, μικρές, άχρωμες και ίσιες βλεφαρίδες, αποτελεί πραγματικό δώρο να ξυπνάς κάθε πρωί με υπέροχες, μακριές, πυκνές βλεφαρίδες.

Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό καθώς οι βλεφαρίδες τοποθετούνται μία προς μία και ανανεώνει βλέμμα και πρόσωπο. Στα συν ότι μπορείτε να απαλλαγείτε από τη μάσκαρα και να καταργήσετε οριστικά τα ψαλιδάκια γυρίσματος βλεφαρίδων. Ανανεώστε το πρόσωπό σας με την πιο ασφαλή και πρωτοποριακή μέθοδο και αποκτήστε έντονο, sexy βλέμμα.

Και μη μείνετε εκεί. Δοκιμάστε το μασάζ  gua sha  που προέρχεται από τον κινεζικό πολιτισμό και τις γκέισες και αποτελεί μία θεραπεία χαλάρωσης από το στρες και την ένταση μέσω της αποστράγγισης της λέμφου από τις τοξίνες. Λειτουργεί από μέσα προς τα έξω και γίνεται τόσο θεραπευτικά όσο και προληπτικά. Καταπολεμά το πρήξιμο σε συνδυασμό με τεχνικές ανάπλασης και σύσφιξης της επιδερμίδας του προσώπου με στόχο την αντιγήρανση. Η θεραπεία γίνεται με πέτρες χαλαζία, είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και το θεραπευτικό αποτέλεσμα είναι εσωτερικό, από εκεί που ξεκινούν τα προβλήματα χαλάρωσης και ρυτίδων.

Οι περιοχές όπου κινούνται τα gua sha για να καθαρίσουν τη λέμφο εκτείνονται από τη γραμμή ανάμεσα στα φρύδια μέχρι τη γραμμή τριχοφυΐας στο μέτωπο. Από το κέντρο του μετώπου πάνω από τα φρύδια προς τους κροτάφους. Κατά μήκος του οστού κάτω από τα φρύδια. Στις σακούλες κάτω από τα μάτια, από το πλαϊνό της μύτης μέχρι τον κρόταφο και τη γραμμή τριχοφυΐας στο μέτωπο. Στα μάγουλα, από το πλαϊνό της μύτης μέχρι το μέσο του αυτιού. Στην περιοχή του στόματος μέχρι το αυτί. Από το κέντρο στο κάτω χείλος μέχρι τον λοβό του αυτιού. Κάτω από το πιγούνι (προγούλι) μέχρι τη βάση του αυτιού. Από τη σιαγόνα και το αυτί μέχρι το κέντρο της κλείδας.

Έτσι επιτυγχάνεται η θεραπεία του προσώπου και του λαιμού συνολικά.