The Motley Goat

Με έμπνευση από την Διαστημική Εποχή, η The Motley Goat παρουσιάζει την νέα της συλλογή για την περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 υπό τον τίτλο “Cosmic Candy”.

Η συλλογή εχει σαφείς επιρροές από το στιλ της δεκαετίας του ’60 και του ’70, την Εποχή του Διαστήματος – της περιόδου δηλαδή που χαρακτηρίστηκε από την Κούρσα του Διαστήματος, την τεχνολογία και των πολιτιστικών εξελίξεων που αυτή έφερε και η οποία ξεκίνησε με την εκτόξευση του Σπούτνικ το 1957.

H σημασία της εξερεύνησης του διαστήματος ενθουσιάζει ακόμα, 60 χρόνια μετά, ενώ το 2022 φέρνει στο προσκήνιο την προοπτική των διαστημικών ταξιδιών για όλους – μια σαφής ένδειξη της νέα εποχής στην ανθρωπότητα. Ο motley astronaut, τα vintage ρομπότ εποχής, τα σκάφανδρα της ανακάλυψης αλλά και τα ATIA της συλλογικής φαντασίας των δεκαετιών αυτών, όλα εναρμονίζονται ως στοιχεία της καλοκαιρινής συλλογής ρούχων της The Motley Goat, για άνδρες και γυναίκες.

Η συλλογή «Cosmic Candy» στοχεύει να αποτυπώσει τη σημερινή μεταβαλλόμενη αισθητική των ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων. Συνδυάζοντας την ποιότητα με τον εκπλεπτυσμένο σχεδιασμό, η συλλογή καλύπτει τις ανάγκες για ένα ολοκληρωμένες εμφανίσεις καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας – με σταθερή την έμφαση στην άνεση, την ποιότητα και την αβίαστη κομψότητα. Τι νέο υπάρχει: full print φορέματα και παντελόνες, visors και shopper bags, πετσέτες παραλίας αλλά και μεταξωτά schrunchies- μια συλλογή από ρούχα και αξεσουάρ άριστης ποιότητας, σχεδιασμένα για για τον πολυάσχολο, απαιτητικό τρόπο ζωής του σύγχρονου καταναλωτή.

Η μόδα διέρχεται μια εποχή όπου το παρελθόν επιστρέφει δυναμικά, όμως δεν λείπουν και οι ματιές στο μέλλον: οι διακοπές στο διάστημα μπορεί να μπουν σύντομα στα σχέδιά μας – φίλοι της μόδας, να είστε έτοιμοι για απογείωση!