Το Halloween είναι προ των πυλών και ήρθε η ώρα για μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν γλυκιές λιχουδιές και να μεταμφιεστούν με τα αγαπημένα του κοστούμια!

Φέτος, η Chiquita διοργανώνει ένα πρωτότυπο διαγωνισμό για να γιορτάσει το Halloween και προσκαλεί τους φίλους της να «μοιραστούν» το κοστούμι τους στα social media για να έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια «σούπερ» εμφάνιση στον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Instagram.

ad

Η Chiquita τότε θα «ξαναμοιραστεί» τις αναρτήσεις και θα παρακινήσει τους ακολούθους της να ψηφίσουν το καλύτερο κοστούμι.

Την ημέρα του Halloween, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, οι αναρτήσεις με τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσουν το δικό τους κοστούμι μπανάνας Chiquita για να το φορέσουν του χρόνου.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό κοστουμιού της Chiquita είναι να μοιραστείτε μια φωτογραφία στον λογαριασμό σας στο Instagram, όπου θα είστε ντυμένοι σαν την Miss Chiquita ή την μπανάνα Chiquita και να κάνετε tag τον λογαριασμό της εταιρείας @chiquitabanana.