Η Harley-Davidson με αφορμή της συμπλήρωσης 30 χρόνων από την κυκλοφορία του Fat Boy στην αγορά, τιμά την θρυλική μοτοσυκλέτα με την παρουσίαση του Fat Boy  30th Anniversary.

Μία ανανεωμένη επετειακή έκδοση που διαθέτει σκούρα φινιρίσματα και μπρονζέ διακοσμητικά στοιχεία, καθώς και τον κατάμαυρο κινητήρα Milwaukee-Eight 114. Η συλλεκτική έκδοση πρόκειται να κυκλοφορήσει σε μόλις 2.500 μοτοσυκλέτες παγκοσμίως, με την κάθε μια να φέρει το σειριακό αριθμό της σε ειδική πλάκα που έχει τοποθετηθεί στο ρεζερβουάρ.

Το Fat Boy ® 30th Anniversary εμπνέεται από τον αντίκτυπο που δημιούργησε, το επιβλητικό μοντέλο μέσα στις τρεις τελευταίες δεκαετίες, με μια τολμηρή προσαρμογή σκούρων φινιρισμάτων που συνδυάζονται με την μονοχρωμία Vivid Black. Οι τροχοί αλουμινίου Lakester είναι σατινέ μαύρου χρώματος και διαθέτουν μηχανικά επεξεργασμένες λεπτομέρειες. Ο κατάμαυρος κινητήρας Milwaukee-Eight 114 διαθέτει μαύρα γυαλιστερά καπάκια και διακριτικά μπρονζέ χαμηλά καπάκια εκκεντροφόρου και χρονισμού βαλβίδων. Η εξάτμιση είναι χρώματος Black Onyx, το οποίο είναι ένα χρώμα που αναδεικνύει το χρώμιο σε συνθήκες έντονου φωτισμού.

Το χρώμα Vivid Black επικρατεί στο περίβλημα του προβολέα, το τιμόνι και τα χειριστήρια τονίζοντας τη σκοτεινή συνολική του εμφάνιση, διαφοροποιώντας τη συλλεκτική έκδοση από το αρχικό μοντέλο παραγωγής. Το νέο μπρονζέ λογότυπο Fat Boy «ρέει» στο ρεζερβουάρ και ταιριάζει απόλυτα με το μαύρο φινίρισμα και τις υπόλοιπες μπρονζέ λεπτομέρειες που κάνουν το Fat Boy 30th Anniversary να ξεχωρίζει από το αρχικό μοντέλο των 90s.