Στέφανος Τσιτσιπάς Harrods

Harrods: Φρενίτιδα επικρατεί ακόμα στο Twitter μετά τα όσα έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Twitter, ο οποίος εν μέσω πανδημίας σκέφτηκε να εκδηλώσει μια σκέψη του ίσως όμως σε μία ατυχή στιγμή.

Ο τενίστας που πολλές φορές έχει κάνει περήφανη την Ελλάδα με τις επιτυχίες του έγραψε χαρακτηριστικά: “Κάποιος πρέπει να χτίσει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα”.

 

Τα Harrods που είναι ένα πολυτελές κατάστημα του Λονδίνου είναι όπως φαίνεται ο διακαής πόθος του Στέφανου Τσιτσιπά.

Ωστόσο, αυτή η ατάκα την ώρα που η χώρα είναι σε lockdown, καθημερινά οι πολίτες στενάζουν οικονομικά λόγω της πανδημίας, αντιμετωπίστηκε με ιδιαίτερα αρνητικό τρόπο από πολλούς χρήστες που τον κατηγόρησαν για αδιαφορία για τα δεινά της χώρας και όλου του πλανήτη.

Φυσικά το θέμα έγινε και παραμένει από τα πρώτα trends με πολλούς χρήστες κυριολεκτικά να τον στολίζουν τον Στέφανο Τσιτσιπά, ενώ πολλοί τον συγκρίνουν με τον φίλο του, Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος πρόσφαρα δώρισε τρόφιμα σε γειτονιά στα Σεπόλια.

 

Βέβαια, υπήρξαν και υποστηρικτές του Τσιτσιπά, αλλά το σίγουρο είναι πως ένας αθλητής όπως είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ήταν πιο σώφρων να προσέχει λίγο περισσότερο τι γράφει και τι λέει ειδικά σε μία τόσο δύσκολη εποχή.