Harry Styles

O Harry Styles φαίνετα πως άφησε μια και καλή πίσω του τον χωρισμό με την Ολίβια Γουάιλντ και σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε, δείχνει τον γνωστό τραγουδιστή να ανταλλάσσει “καυτά” φιλιά με την Emily Ratajkowski στο Τόκιο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Σε αποκλειστικό βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail, ο γνωστός τραγουδιστής και το μοντέλο, διασκεδάζουν σε ένα πάρτι και κάποια στιγμή τους απαθανατίζει ο φακός να φιλιούνται.

Ο 29χρονος φαίνεται πως αράζει με τη νέα του… φίλη στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας και ξαφνικά αρχίζουν να φιλιούνται! Μάλιστα, μετά τα φιλιά, αρχίζουν να χορεύουν και η 31χρονη Emily Ratajkowski διασκεδάζει πολύ στο πλευρό του.

Το νέο ειδύλλιο ξεκίνησε εντελώς ξαφνικά και δεν περίμενε κανείς να δει αυτές τις εικόνες! Αλλά έγινε και είναι ωραίοι μαζί!

Ο Harry Styles και η Emily, μοιράζονται πολλά φιλιά και αδιαφορούν για όλα όσα συμβαίνουν τριγύρω τους και περνούν καλά! Και πολύ καλά κάνουν!

Ο τραγουδιστής βρίσκεται στο Τόκιο στο πλαίσιο της συναυλίας του “Love On Tour” και το μοντέλο αποφάσισε να κάνει ένα μικρό ταξίδι όπου και βρέθηκε με τον καλλιτέχνη και ήρθαν κοντά!

Tσέκαρε και αυτά: