HFA: Είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε ένα νέο brand, το οποίο θα σας συντροφεύει στην καθημερινότητα σας και θα μπορείτε μέσα από αυτό να κάνετε και μια καλή πράξη;

Η μόδα είναι κομμάτι της ζωής σου, ακόμη και αν δε θέλεις να το παραδεχτείς (μπορεί να είσαι από τις ατομάρες που λένε συχνά ”εγώ δεν πάω με αυτά που λανσάρουν και τα σχετικά), αλλά πρέπει να γνωρίζεις πως στον κόσμο ετούτο – όσο και αν σε πληγώνω- υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι επέλεξαν αυτά που φοράμε και μας τα φέρνουν στις βιτρίνες και στα καταστήματα.

Αυτό συμβαίνει και με το νέο brand που ακούσει στο όνομα HFA (Homies from Athens). Κάποιοι άνθρωποι επέλεξαν να σε «γεμίσουν» με όμορφα quotes και να δεις τη ζωή, λίγο διαφορετικά. T-shιrts και hoodies θα ντύσουν το κορμί σου και μέσω αυτών θα δώσεις στον κόσμο ένα μήνυμα που αφορά στην αλλαγή αλλά και σε πολλά άλλα πράγματα. Αλλά το πιο σημαντικό όλων είναι πως μέσω αυτού του brand θα έχεις τη δυνατότητα να προσφέρεις.

Δε θα σου πω πολλά, γιατί είναι σχετικά secret project αλλά επειδή είμαι ένα τσικ πονηρή, «τρύπωσα» στο showroom και είδα κάποια πράγματα και πρέπει να σου πως πως είμαι τρομερά ενθουσιασμένη τόσο με τα prints που έχουν δημιουργηθεί, όσο και με όλο αυτό που πρεσβεύει το HFA.

Stay tuned γιατί σύντομα θα σε βομβαρδίσω με πληροφορίες και φωτογραφίες!