Hμερολόγιο Pirelli 2023

Hμερολόγιο Pirelli 2023 : Για μια ακόμη χρονιά πασίγνωστα μοντέλα στήνονται μπροστά από έναν φωτογραφικό φακό και χαρίζουν μοναδικές στιγμές στο κοινό που ακολουθεί πιστά τη γνωστή εταιρεία.

Η φωτογράφος Έμα Σμαρτον φωτογράφισε 14 πασίγνωστα μοντέλα για την 49η έκδοση του γνωστού ημερολογίου και το μότο είναι “Γράμματα αγάπης στη μούσα”.

Στο ημερολόγιο θα δούμε τις Μπέλα Χαντίντ, Έμιλι Ρατακόφσκι, Άσλει Γκράχαμ και άλλες να ποζάρουν ως γυναίκες που ενέπνευσαν τη φωτογράφο στο πέρασμα των χρόνων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pirelli (@pirelli)

 

Hμερολόγιο Pirelli 2023 – Το πασίγνωστο ημερολόγιο του οποίου η δημιουργία ξεκίνησε το 1964 έχει καταφέρει γίνει μια πολύ σημαντική πλατφόρμα για φωτογράφους και πλέον έχει μεταμορφωθεί σε μια καλλιτεχνική δουλειά η οποία απέχει πολύ από το γυμνό.

“Είναι σίγουρα κάτι που φτιάχνεται από γυναίκες για γυναίκες, ενδυναμώνοντας όλους τους διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. Και νομίζω ότι αυτό είναι που ο κόσμος θέλει να δει σήμερα”, είπε η Άσλει Γκράχαμ. 

Τα μοντέλα ποζάρουν φορώντας ιδιαίτερες δημιουργίες και το νέο ημερολόγιο δε θυμίζει σε τίποτα τα περασμένα αφού η αισθητική που έχει χρησιμοποιηθεί είναι σε άλλο επίπεδο και ήδη έχουν γίνει viral οι φωτογραφίες.

Τσέκαρε και αυτά :

Πολυτεχνείο 17 Νοέμβρη : Πλήθος κόσμου τιμά την επέτειο

Αθήνα : Κορυφαίος πολιτιστικός προορισμός στον κόσμο για το 2022