HONOR

Την επέκταση σε νέα «έξυπνα» προϊόντα για όλες τις στιγμές της καθημερινότητας, μπαίνοντας με αυτό τον τρόπο σε νέες προϊοντικές κατηγορίες και συμβάλλοντας στη δημιουργία του «έξυπνου» διασυνδεδεμένου κόσμου, ανακοίνωσε σήμερα η Honor, με τα νέα προϊόντα να έρχονται σύντομα και στην ελληνική αγορά.

Ειδικότερα, η Ηοnor, που μέχρι σήμερα είναι περισσότερο γνωστή ως διεθνές brand στον τομέα των «έξυπνων» κινητών, παρουσίασε τη διεθνή της στρατηγική στον τομέα του «έξυπνου» καθημερινού κόσμου (smart life) με την κυκλοφορία μιας σειράς «έξυπνων» οικιακών συσκευών που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων από «έξυπνες» ηλεκτρικές σκούπες μέχρι «έξυπνα» φωτιστικά, οδοντόβουρτσες, υγράντηρες κ.λπ.

Όπως επισημάνθηκε στη διάρκεια του παγκόσμιου λανσαρίσματος όλες οι «έξυπνες» αυτές συσκευές που θα εμπλουτίζονται συνεχώς καλύπτοντας τους τομείς της καθημερινότητας, άθλησης, ψυχαγωγίας και ταξιδιών, θα συνδέονται με τα «έξυπνα» κινητά της honor δημιουργώντας το διασυνδεδεμένο οικοσύστημα που θα δίνει τεράστιες δυνατότητες, όπως χρήση και έλεγχο των συσκευών από το «έξυπνο» τηλέφωνο, από απόσταση κ.λπ.

Θα συνδέονται επίσης με τους φορητές υπολογιστές κ.λπ.

Ανακοινώθηκαν επίσης νέοι φορητές υπολογιστές, ρούτερ, ακουστικά που «εξαφανίζουν» τον εξωτερικό θόρυβο και σειρά άλλων προϊόντων.

Ο George Zhao, πρόεδρος της εταιρίας, δήλωσε: «Αξιοποιώντας την τεχνολογία μας, η Honor δεσμεύεται να φέρει μια πιο προηγμένη εμπειρία “έξυπνης” ζωής στην παγκόσμια αγορά και να βοηθήσει τους νέους να παραμείνουν ενεργοί και υγιείς».