House of Fame

House of Fame: Το κανάλι του Φαλήρου, ΣΚΑΪ, κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα ένα τηλεοπτικό σποτ που καλεί τους ανθρώπους να συμμετάσχουν στη νέα τηλεοπτική μουσική ακαδημία.

Το “Casting Call Trailer” κυκλοφόρησε, μάλιστα, και στο YouTube κανάλι του ΣΚΑΪ.

Το νέο αυτό τηλεοπτικό σόου θυμίζει αρκετά το δεύτερο αγαπημένο ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης, το Fame Story.

Για όσους δε θυμούνται, στο Fame Story συμμετείχαν διάφορες προσωπικότητες, όπου έκαναν μαθήματα φωνητικής και διαγωνίζονταν κάθε εβδομάδα για μερικούς μήνες, μέχρι να ανακηρυχθεί ο νικητής.

Το House of Fame θυμίζει, επομένως, αρκετά έναν συνδυασμό του The Voice και του Big Brother. Πιο συγκεκριμένα, τα παιδιά που συμμετάσχουν στο νέο πολυαναμενόμενο μουσικό ριάλιτι, θα κληθούν να πηγαίνουν στα μουσικά μαθήματά τους, να χορεύουν και να γυμνάζονται.

Σε καμία περίπτωση, το House of Fame δε θυμίζει εξ’ ολοκλήρου το Big Brother, στο οποίοι οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να κάθονται όλη μέρα σε μια καρέκλα.

Επιπροσθέτως, κάθε Κυριακή που θα γίνεται το live, τα παιδιά θα ερμηνεύουν ένα ή δύο τραγούδια, θα βαθμολογούνται από την κριτική επιτροπή για το πως τα πήγαν, ο κόσμος θα αποφασίζει ποιος παίκτης θα παραμείνει ή θα αποχωρήσει κάθε βδομάδα μέσω ψηφοφορίας, μέχρι να βγει ο τελικός νικητής της Ακαδημίας.

Το concept του συγκεκριμένου ριάλιτι βασίζεται αρκετά στο αντίστοιχο μεξικάνικο ριάλιτι ταλέντων “La Academia”, το οποίο μετρά 12 επιτυχημένες σεζόν, από το 2012 έως τώρα.