House of Hammer

Ένα από τα ντοκιμαντέρ που περιμένουν όλοι να δουν είναι το “House of Hammer” καθώς αποκαλύπτονται στιγμές του ηθοποιού, Armie Hammer με τις συντρόφους του που προκαλούν τρόμο και αηδία.

Ο ηθοποιός Armie Hammer είχε καταφέρει να βγει στο προσκήνιο διότι οι αρρωστημένες φαντασιώσεις του και όσα ζητούσε από τις συντρόφους του έγιναν viral και ο κόσμος είχε πάθει σοκ με όσα αποκαλύφθηκαν.

Στο νέο ντοκιμαντέρ το οποίο θα προβληθεί στο Disney Plus στις 2 Σεπτεμβρίου, δυο γυναίκες που είχαν σχέση μαζί του, η Κόρτνεϊ Βουτσέκοβιτς και η Τζούλια Μόρισον, μιλούν για τη φρικιαστική σχέση που είχαν μαζί του και πως προσπαθούσε να τις πείσει πως τα αρρωστημένα σενάρια που έκανε, ότι ήταν φυσιολογικά.

Οι συνομιλίες του ηθοποιού όπου ανέφερε πως είναι κανίβαλος, πώς θέλει να δει τις συντρόφους του γυμνές στη μέση του δρόμου και αγνώστους να κάνουν σεξ μαζί τους, διέρρευσαν ενώ πολλές ήταν εκείνες που μίλησαν για διαστροφικές συνήθειες οι οποίες προκαλούν τρόμο.

Στο ντοκιμαντέρ, οι δυο πρώην ερωμένες του ηθοποιού μιλούν για τη στιγμή που τον γνώρισαν αλλά και για το γεγονός πως προσπαθούσε να χειριστεί τις καταστάσεις.

“Χρειάζομαι να φάω όλο το σώμα σου. Χρειάζομαι να ακουμπήσω κάθε κομμάτι σου, μέσα κι έξω. Τα παιχνίδια είναι καλά, αλλά θέλω να καταναλώσω κάθε κομμάτι σου. Θέλω να δαγκώσω κομμάτια από εσένα”, είχε γράψει σε ένα από τα μηνύματα του!

Τσέκαρε το trailer :

Μάλιστά, στο trailer του “House of Hammer”, η θεία του ηθοποιού Casey, αναφέρεται σε όλη την οικογένεια την οποία αποκαλεί “προβληματική” και πως όλη η οικογένεια αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Τσέκαρε και αυτό : Παραλίες Αττική : Τα “κρυφά” μέρη