House of the Dragon

To prequel του “Game of Thrones”, “House of the Dragon” κατάφερε να θυμίζει στους λάτρεις της σειράς γιατί αγαπούν τόσο πολύ τους μύθους που υπάρχουν γύρω από τους δράκους και έρχεται μια δεύτερη σεζόν που σίγουρα θα ενθουσιάσει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο show runner της νέας σειράς, Ράιν Κοντάλ, προέβη σε αποκαλύψεις οι οποίες σίγουρα είναι “καυτές” καθώς θα έχουμε νέες “εισόδος” που θα μας κρατήσουν το ενδιαφέρον ψηλά!

Ο Κοντάλ έκανε μια αποκάλυψη για τ 2η σεζόν του “House of the Dragon” και ανέφερε πως θα γνωρισουμε πέντε νέους δράκους όταν επιστρέψει στο ΗΒΟ και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινησουν μέσα στο 2023.

Η πρώτη σεζόν της σειράς προβλήθηκε στις 21 Αυγούστου του 2022 και αναμένεται να δούμε τη δεύτερη σεζόν το καλοκαίρι του 2024.

H σειρά μας μεταφέρει 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα που είχαμε παρακολουθήσει στο Game of Thrones και ο οίκος των Targaryen ήταν στα καλύτερα του αλλά οδηγείται κάποια στιγμή μέσα από μια σειρά καταστάσεων προς το τέλος του και ο “εμφύλιος” μεταξύ των ανθρώπων που τον απαρτίζουν είνα αυτός που απασχολεί τους πάντες.

Περιμένουμε τη δεύτερη σεζόν!

Τσέκαρε και αυτά: