Hozier

Hozier :  H Sony Music και η Panik Records κυκλοφορούν το OST για το νέο video game ‘GOD OF WAR: RAGNARÖK’ το οποίο έχει επιμεληθεί ο μουσικός, Bear McCreary.

Το soundtrack περιλαμβάνει 28 tracks, μεταξύ των οποίων και την συνεργασία του McCreary με τον πολυπλατινένιο τραγουδιστή και στιχουργό, HOZIER, στο τραγούδι “Blood Upon the Snow”.

Οι θαυμαστές του μοναδικού Hozier μπορούν να πάρουν μια αποκλειστική γεύση για το πως δημιουργήθηκε το track μέσα από το behind-the-scenes εδώ. Έχοντας αναλάβει το soundtrack και για το video game του 2018, της σειράς παιχνιδιών ‘God of War’, ο McCreary επιστρέφει για μία ακόμη φορά στη θρυλική σειρά, ντύνοντας την μοναδικά με παραδοσιακούς Βόρειο Ευρωπαικούς ήχους με folk στοιχεία και την συνοδεία Ισλανδικής χορωδίας ώστε να αποδοθεί απόλυτα η ατμόσφαιρα. Ο McCreary επίσης ξαναβρίσκεται με την τραγουδίστρια Eivør, η οποία χαρίζει τα όμορφα φωνητικά της και σε αυτό το soundtrack. Ακούστε ολόκληρο το soundtrack εδώ.

Μιλώντας για την συνεργασία του με τον Hozier, ο μουσικός BEAR McCREARY λέει, “Μία από τις πιο μεγάλες εκπλήξεις σε αυτό το soundtrack, ακόμη και για μένα, ήταν η δυνατότητα να γράψουμε μουσική και στίχους μαζί με τον Hozier στο τραγούδι ‘Blood Upon the Snow’. Πάντα θαύμαζα το πλούσιο στιχουργικό του ταλέντο και τον ιδιαίτερο τόνο στη φωνή του. Περάσαμε μοναδικές στιγμές μαζί στο studio και ήταν υπέροχο που καταφέραμε να αποδώσουμε ένα τραγούδι που υποστηρίζει την συναισθηματική σχέση μεταξύ πατέρα και γιου. Πιστεύω πως αυτό το track είναι σίγουρα το τέλειο φινάλε αυτής της περιπέτειας”.

Ο μουσικός λέει ακόμη για το soundtrack, “Όταν άρχισα να δουλεύω για το ‘God of War: Ragnarök’ πριν από τρία χρόνια, όλα ξεκίνησαν διαβάζοντας το σενάριο. Ώρες αργότερα, δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό μου καθώς διάβαζα τις τελευταίες σελίδες. Για να μπορέσω να το υποστηρίξω μουσικά, χρειαζόταν να γεμίσω τον κόσμο του ‘God of War: Ragnarök’ με νέες μουσικές και ήχους, παίρνοντας κι ένα δείγμα από το υλικό του ‘God of War(2018)’. Ελπίζω οι gamers σε όλο τον κόσμο να νιώσουν τη χαρά και το πάθος που ένιωσα όσο δημιουργούσα την μουσική γι’αυτό το παιχνίδι”.

Τσέκαρε και αυτά :

Συμβουλές για σχέσεις : Πώς θα τρέχει από πίσω σου

Συναίνεση: Το νέο βίντεο του “Γίνε Άνθρωπος”