Τα νέα μοντέλα της σειράς φορητών υπολογιστών (laptops) Matebook D από την Huawei, ανακοινώθηκαν, σήμερα, στη Βαρκελώνη, με την εταιρία να επισημαίνει ότι η διάθεσή τους στην ελληνική αγορά με την μορφή προπαραγγελιών ξεκινά και θα διαρκέσει έως και τις 2 Μαρτίου.

Στα χαρακτηριστικά των νέων φορητών υπολογιστών Huawei Matebook D ενσωματώνονται λειτουργίες που επιτρέπουν τη συνδεσιμότητα μεταξύ του laptop και του έξυπνου κινητού με ένα άγγιγμα, ενώ είναι εξοπλισμένα με μια πλήρη γκάμα έξυπνων δυνατοτήτων.

Ειδικότερα με την λειτουργία «Huawei Share One Hop» με ένα άγγιγμα, έξυπνο κινητό και φορητός υπολογιστής συνδέονται και επικοινωνούν, σε μία οθόνη, προσφέροντας μια ολιστική εμπειρία συνδεσιμότητας: ο χρήστης μπορεί να περνά αρχεία από τη μία συσκευή στην άλλη, να βλέπει τα περιεχόμενα που έχει αποθηκευμένα στο κινητό του απευθείας στον υπολογιστή του ή να χρησιμοποιεί το πληκτρολόγιο, το ποντίκι και άλλες περιφερειακές συσκευές για να χειρίζεται το έξυπνο κινητό του. Oι δύο συσκευές, όπως αναφέρθηκε στην παρουσίαση, συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους, διευκολύνουν τις πολλαπλές εργασίες και δημιουργούν ένα νέο περιβάλλον εργασίας και διάδρασης εύχρηστο, γρήγορο, αποτελεσματικό και πρακτικό.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία 200 τυχεροί καταναλωτές που θα προλάβουν να προπαραγγείλουν το νέο Huawei Matebook D14 ή το νέο Huawei Matebook D15 στο δίκτυο επίσημων συνεργατών της Huawei, θα λάβουν δώρο το έξυπνο κινητό Huawei Nova 5Τ και θα μπορέσουν να ζήσουν την εμπειρία συνδεσιμότητας με την λειτουργία Huawei Share One Hop.