Mykonos Secret

Την Τρίτη 29/09, θα δούμε την Δοκιμασία Πάλης, όπου στο γιαλό, μπροστά από το Δημαρχείο της Μυκόνου, Νάσος και Ραμίρο δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στην πάλη. Ο δάσκαλος τους δείχνει με ασφάλεια το σωστό τρόπο πάλης και άμυνας, και στη συνέχεια δίνουν τη μάχη τους! Ποιος πιστεύετε ότι είναι καλύτερος παλαιστής; Νάσος ή Ραμίρο;

Την Τετάρτη 30/09 σειρά έχει η Δοκιμασία Βάρκα.Τα κορίτσια μας σήμερα πιάνουν κουπί στο γιαλό της Μυκόνου και τραγουδούν. Οι τέσσερις παίκτες δοκιμάζονται στο τραγούδι πάνω στη βάρκα, κάτι πολύ δύσκολο αλλά διασκεδαστικό! Ποια φωνή σας μάγεψε περισσότερο; Ψηφίστε την αγαπημένη σας!

Την Πέμπτη 1/10, ο δάσκαλος της πάλης ανακοινώνει το αποτέλεσμα για την δοκιμασία της ελληνορωμαϊκής πάλης και ο ηττημένος θα αναλάβει την αγγαρεία του.

Την Παρασκευή 2/10, η Τζοβάνα μας κάνει ανακοινώσεις – έκπληξη για την συνέχεια του παιχνιδιού που σίγουρα δεν θα θέλατε να χάσετε!

Το Σάββατο 3/10 στην Δοκιμασία Celebrity, οι παίκτες βρίσκουν την celebrity alter ego πλευρά τους και υποδύονται διάσημους. Μια μοναδική βραδιά για τους παίκτες στο μαγευτικό Guzel! Ποιος celebrity σας άρεσε περισσότερο;

Την Κυριακή 4/10, έρχεται η Δοκιμασία Σουβλάκι! Οι παίκτες μπαίνουν στη κουζίνα και διαγωνίζονται στο ποιος είναι ο καλύτερος τυλιχτής σουβλακιών. Ποιος θα τα καταφέρει καλύτερα; θα μείνουν ευχαριστημένοι οι πελάτες από την προσπάθεια των παικτών; Ποιος νομίζετε ότι έκανε την καλύτερη δουλειά; Ψηφίστε τον αγαπημένο σας!

Την Δευτέρα 5/10, ο Δοκιμαστής των Κοκτέιλ ανακοινώνει το κοκτέιλ που κερδίζει από την δοκιμασία του καλύτερου κοκτέιλ! Η ηττημένος της δοκιμασίας θα αναλάβει την αγγαρεία του/της.

Και μην ξεχνάτε! Συνεχίζετε να ψηφίζετε τους αγαπημένους σας παίκτες για την κάθε δοκιμασία στο (https://jovannaswishchannel.org/mykonos-secret-voting/) και κερδίστε πλούσια δώρα καθώς και το μεγάλο ταξίδι στη Μύκονο για 2 άτομα! Περισσότερες πληροφορίες για τα δώρα και την κλήρωση του ταξιδιού στη Μύκονο στο https://jovannaswishchannel.org/