Η αυλή των χρωμάτων

Η αγαπημένη εκπομπή της ΕΡΤ2 “Η αυλή των χρωμάτων” προετοιμάζεται για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και οι άνθρωποι της παραγωγής και οι παρουσιαστές έχουν ετοιμάσει μια τρομερή βραδιά για όλους όσους θα μείνουν σπίτι για να περάσουν όμορφες στιγμές τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

ad

Η Αθηνά Καμπάκογλου και ο Χρήστος Νικολόπουλος υποδέχονται στο χριστουγεννιάτικο πλατό την μεγάλη ερμηνεύτρια του λαϊκού τραγουδιού, Πίτσα Παπαδοπούλου, τον “τρελό” και τσαχπίνη Νίκο Κουρκούλη και την άκρως εντυπωσιακή Κέλλυ Κελεκίδου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Τρυπώσαμε στα γυρίσματα της εκπομπής για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και το κλίμα ήταν απίστευτο αφού τόσο οι καλλιτέχνες, όσο και οι παρουσιαστές είχαν φοβερή διάθεση ενώ οι άνθρωποι της παραγωγής διασκέδαζαν με την ψυχή τους με τα τραγούδια αλλά και με τις ιδιαίτερες συζητήσεις.

Η υπεύθυνη καλεσμένων, Δήμητρα Δάρδα, έκανε για μια ακόμη φορά τα μαγικά της και δημιούργησε ένα πολύ όμορφο και σημαντικό παρεάκι ενώ και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, Νίκος Τιλκερίδης είχε ανεβασμένη διάθεση.

Οι κυρίες της βραδιάς , προφανώς και είχαν την τιμητική τους καθώς ήταν άκρως εντυπωσιακές και οι δημιουργίες που επέλεξαν να φορέσουν ήταν ακριβώς αυτές που τους ταίριαζαν. Η Ζωή Κρονάκη επέλεξε μια κοράλι δημιουργία την οποία συνδύασε με μαύρο καλσόν και γόβες, κάνοντας την ανατροπή, η Κέλλυ Κελεκίδου επέλεξε μια μαύρη ολόσωμη φόρμα με παγιέτες ενώ το αυστηρό καρέ στα μαλλιά της ήταν το hair look το οποίο ταίριαζε απόλυτα με το outfit. H Πίτσα Παπαδοπούλου έκανε μια monochromatic εμφάνιση αφού επέλεξε ένα παντελόνι στο χρώμα του electric blue και το συνδύασε με πουκάμισο της ίδιας απόχρωσης.

Η Ζωή Χρονάκη βρέθηκε στο πλατό με τον συμπαρουσιαστή της Δημήτρη Γιατζόγλου.

Στα γυρίσματα βρέθηκε και η αδερφή της Κέλλυ Κελεκίδου, η οποία επιμελείται τα makeup looks της τραγουδίστριας.

Το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν της εκπομπής “Η αυλή των χρωμάτων” θα είναι αυτό που θα μας κάνει παρέα τα φετινά Χριστούγεννα και ανυπομονούμε να δούμε ξανά όλες τις υπέροχες ερμηνείες.

Τσέκαρε και αυτά :

Εορταστικό ωράριο 2022 : Οι Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά

Wednesday : Η ιδιαίτερη αναφορά που δεν πρόσεξε κανείς

 

Ad