Η Δανάη Μπάρκα από́ τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 10:00 ανοίγει την πόρτα του νέου της σπιτιού και καλωσορίζει τους τηλεθεατές στη συχνότητα του MEGA με μια πρωινή́ εκπομπή … για όλους.

Η Δανάη όμως δε θα είναι μόνη της. Σε ένα χώρο που θυμίζει λοφτ υποδέχεται τους νέους της φίλους και συζητούν ό,τι αξίζει να γνωρίζεις για το ξεκίνημα της ημέρας σου. Έμπειροι δημοσιογράφοι μαζί́ με νέα πρόσωπα γίνονται μια παρέα και μιλούν στους τηλεθεατές με τη γλώσσα του σήμερα.

Ο Άρης Καβατζίκης, έρχεται καθημερινά ετοιμοπόλεμος… Όπλο του η πολύχρονη εμπειρία αλλά και το ρεπορτάζ για όλα τα insights του lifestyle που αποδίδει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο. H Ελιάνα Χρυσικοπούλου με την ιδιαίτερη ματιά της προσεγγίζει απλά αλλά και πιο «δύσκολα» θέματα καθημερινής επικαιρότητας, με το «άγγιγμα» μιας εργαζόμενης μητέρας και συζύγου.

Η θετική ενέργεια είναι απαραίτητο συστατικό στο «ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!». Για αυτό και η Σίσσυ Καλλίνη μας ανοίγει ένα διαφορετικό παράθυρο στην καθημερινότητα: εναλλακτικά θέματα, ανατρεπτική ματιά, έξυπνες ιδέες και λύσεις που κάνουν τη ζωή λίγο πιο όμορφη. Όσο για τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, η υπόθεση είναι απλή, καθώς το σατιρικό σχόλιο και το ιδιαίτερο χιούμορ που τον χαρακτηρίζουν θα δώσουν το δικό τους στίγμα για ό,τι συζητά η Ελλάδα κάθε μέρα.

Και όσο η παρέα της εκπομπής κουβεντιάζει και ενημερώνεται, ο Απόστολος Ρουβάς παίρνει θέση στην κουζίνα του «ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!», ετοιμάζει το πιο νόστιμο μεσημεριανό και σου ανοίγει την όρεξη με τις γευστικές, δημιουργικές προτάσεις του.

Η Δανάη και η παρέα της ξεδιπλώνουν καθημερινά τις εμπειρίες τους μέσα από βίντεο και διηγούνται τις ιστορίες τους από τον έξω κόσμο, μπροστά στην κάμερα, αγγίζοντας θέματα που αφορούν τον καθένα ξεχωριστά.

Γιατί το «ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!» είναι ένα πρωινό́ για όλους…εμάς!

Τη δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής έχει αναλάβει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μίνως Θεοχάρης ενώ την αρχισυνταξία η Αγγελική Κωνσταντοπούλου.

«ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!»: Πρεμιέρα Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 10:00 στο MEGA.